Uutiset

NUORTEN PISTETILI EI KARTTUNUT VIIKONLOPPUNA

12.11.2018

Nuorten viikonlopun pelit Kajaanissa ja Nokialla päättyivät tappioihin.

Kajaanissa Hermes nousi kolmannen erän maaleilla maalin päähän mutta pisteet jäivät kuitenkin tehokkaammin viimeistelleelle kotijoukkueelle. Torjunnat Hermes Marcel Mattsson ja Hugo Bränn yhteensä 22, kotijoukkue 38.

Sunnuntaina Nokialla oli peli viimeisen erän alussa vielä 5-4 mutta ylivoimamaali ja kaksi osumaa tyhjiin muuttivat lukemat 8-4:ään. Torjunnat 26-28 kuvaavat pelin tasaisuutta. Viikonlopun Hermes-maalintekijät olivat Patrik Jääskeläinen (3), Tobias Ahlskog (2), Miika Mellin, Arttu Heikkilä sekä Miro Haikonen.

Hokki – Hermes tilastot

Pyry – Hermes tilastot

Ensi viikonloppuna Hermeksen nuoret pelaavat lauantaina Turussa TPS Akatemiaa vastaan ja sunnuntaina on Kokkolassa vastassa Hokki. Tuo peli alkaa klo 15:50.