Uutiset

MAALIN TAPPIO VANTAALLA

30.11.2018

Hermeksen Etelä-Suomen peliviikonloppu alkoi niukalla 3-2 tappiolla K-Vantaalle Tikkurilan Trio-Areenalla.

Jäähyjen sävyttämässä ensimmäisessä erässä pääsi kotijoukkue johtoon käytännössä ensimmäisestä paikastaan. Hermeksen tasoituksen teki kapteeni Jussi Nättinen 5-3 ylivoimalla Samu Markkulan ja Kristian Kankaan syötöistä.ll

Toisen erän ainoa maali tuli K-Vantaan toimesta ylivoimalla heti erän alussa. Kolmanteen erään sai Hermes hyvän alun Kankaan tehdessä tasoituksen ylivoimalla Nättisen ja Nico Joen esityöstä. Ottelu ratkesi lopulta K-Vantaan tekemään 3-2 maaliin kotijoukkueen pelattua sitä ennen neljä minuuttia ylivoimaa maalin syntyessä kuitenkin tasakentällisin.

Hermes pyrkii palaamaan voittokantaan jo huomenna kun Turussa pelataan Mestiksen klassikkosarjaan kuuluva peli TUTOa vastaan. Tiedossa tunteita nostattavia hetkiä jännittävän jääkiekkopelin ja Elisa Viihde Sportin selostuksen parissa.

Ottelutilastot