Uutiset

JOKIPOJAT KAATUI JUKURIN NOLLAPELILLÄ

24.11.2018

Samuel Jukuri oli ohittamaton entisessä kotihallissaan.

Ensimmäisen erän huippuhetket olivat Hermeksen osalta Sampo Paulaharjun 1-0 maali sekä Jukurin murskaava hanskatorjunta ns. varmassa maalipaikassa. Paulaharju rakensi maalipaikan itselleen Saku Kivisen ja Kalle Loposen syötöistä. Jokipojat vei peliä varsinkin erän alkupuolella aika selvästi mutta Hermeksen vajaalukuinen (Toivo Pennanen sivussa kymppitilin täytyttyä) puolustus piti todelliset maalipaikat vähissä.

Toisessa erässä hyvään pistetahtiin intoutunut kapteeni Jussi Nättinen syötti ensin Kristian Kankaan tekemään Hermekselle 2-0 johdon ja hieman myöhemmin lämäsi Samu Markkulan tarjoilun Jokipoikien Niilo Halosen selän taakse. Ajoittain vahvasti painostanut kotijoukkue ei maalipaikoissaan onnistunut Jukurin pelatessa huippupeliä.

Kolmannen erän pääsi Hermes aloittamaan ylivoimalla ja sen kultakypärä Markkula hyödynsi Nättisen poikittaissyötöstä, toinen syöttäjä Nico Joki. Loppupeli oli Hermeksen osalta puolustustaistelua Jokipoikien pelatessa viimeiset 6 minuuttia ilman maalivahtia mutta  tehottomasti. Viimeisen erän torjunnat Jukuri 13, Jokipojat Halonen 1!

Voitto tiesi Hermekselle nousua sarjassa toiseksi kolme pistettä kaksi peliä enemmän pelannutta LeKiä perässä. Sarja jatkuu Hermeksen osalta ensi viikonloppuna vieraspeleillä K-Vantaata ja TUTOa vastaan.

Ottelutilastot