Uutiset

VIIKKOENNAKKO: KAHDEN PELIN VIIKKO

30.10.2018

Hermes kohtaa keskiviikkona IPK:n ja lauantaina kotiottelussa Jokipojat kello 17.00

Keskiviikkona kohdataan IPK toisen kerran tämän vuoden runkosarjassa. Ensimmäisen ottelun Hermes vei selkein 5-2 lukemin, kuitenkin numerot ovat reilummat kuin itse pelin kulku joka oli varsin tasainen loppuun saakka. Hermes on kuitenkin ollut parempi myös syksyn harjoitusottelussa, joten ehkä pieni ennakkosuosikin viiitta komistaa harteita peliin lähdettäessä. IPK on parantanut otteitaan kovasti ja Kankaan montussa onkin luvassa erittäin vahva kotijoukkue.

Lauantaina vieraaksi saapuu rakas kilpakumppani Jokipojat. Hermes ja Jokipojat eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet, mutta lauantaina saadaan varmasti taas värikäs kamppailu joukkueiden välillä. Jokipoikien riveissä paluun Kokkolaan tekee viime kaudella Hermestä edustanut Taavi Tiala ja kun paikalle on tulossa myös Hermes Loyals teemalla: Tämän kauden paras meininki! Luvassa on todella jännittävä ja äänekäs ilta!

LOUKKAANTUMISTILANNE:

Hermeksen loukkaantumistilanne viikko 44

Hyökkääjät:

Joonas Niemelä (päivä kerrallaan)

Puolustajat:

Juho Korhonen (5-8 viikkoa)

Sebastian Moberg (3-4 viikkoa)

Reko Tornberg (arvio tarkentuu tutkimusten myötä, mutta ei pelaa viikolla 44)

Nico Joki (päivä kerrallaan)

EEMELI YLITALO LAINALLE

Hermes lainaa Vaasan Sportin A- nuorten kapteenin, puolustaja Eemeli Ylitalon viikon 44 otteluihin. Ylitalo liittyy joukkueeseen välittömästi ja on mukana jo keskiviikon IPK-kamppailussa.

ANNUNEN U20-MAAOTTELUIHIN TSHEKKIIN 

Hermeksessä pelaava Oulun Kärppien sopimusmaalivahti Justus Annunen on valittu U20-maajoukkueeseen joka pelaa 9.-11.11. neljän maan turnauksen Hodonnissa. Annunen ja Leijonat kohtaavat turnauksessa Ruotsin, Venäjän ja isäntämaa Tshekin.

Ke 31.10. kello 18.30 IPK – Hermes, Iisalmi (Elisa Viihde)

La 3.11. kello 17.00 Hermes – Jokipojat, Kokkolan Jäähalli