Uutiset

PALUU VOITTOKANTAAN

20.10.2018

Maalirikas Mestis-peli Tampereen Haka 2 -hallissa päättyi Hermeksen voittoon.

Ottelun alku ei Hermekselle hyvää ennustanut. Ensimmäisellä minuutilla saadulla ylivoimalla maalin tekikin KOOVEE onnekkaasti Sebastian Mobergin jalan kautta. Oskari Uomalan tasoitus Toivo Pennasen ja Samu Markkulan syötöistä käänsi kuitenkin pelin. Pennasen hieno laukaus sekä Uomalan toinen maali ylivoimalla tiesivät Hermes-johtoa 3-1 ensimmäisen erän jälkeen. Uomalan maalin alustivat Markkula ja Moberg.

Toisessa erässä tehtiin melkein vain erikoistilannemaaleja. Erän alussa Pennanen laukoi siniviivalta toisen maalinsa Reko Tornbergin ja Jussi Nättisen syötöistä. Pian tuon jälkeen Hermes joutui alivoimalle ja teki kaksi alivoimamaalia 15 sekuntiin! Viimeisteilijät Nättinen ja Joonas Niemelä. Syötöt Markkulalle ja Jesse Koskenkorvalle. Erän jatkuessa teki KOOVEE pikatahtia kolme maalia ylivoimalla kaventaen tilanteeksi 4-6. Niemelä teki vielä Hermekselle seitsemännen maalin Uomalan ja Markkulan esityöstä mutta KOOVEE viimeisteli vielä ylivoimalla toisen erän lopuksi lukemat lukemiin 5-7.

Sekavan kolmannen erän ainoan maalin teki Moberg KOOVEEn pelatessa lopussa ilman maalivahtia. Kahden tappion jälkeen voiton makuun päässyt Hermes jatkaa sarjassa kolmantena. Ensi viikolla on ohjelmassa vieraspelit Lempäälässä ja Rovaniemellä sekä kotiottelu lauantaina 27.10. Peliittoja vastaan.

Ottelutilastot