Uutiset

OTTELUENNAKKO: PELIITAT VIERAAKSI – SAUKKO JA BORVIK LAINALLE

27.10.2018

Hermes – Peliitat kello 17.00 Kokkolan Jäähallissa

Hermes kohtaa illan ottelussa eilen Rovaniemellä tappion kärsineen Heinolan Peliitat. Hermes lähtee myös otteluun tappio allaan sillä eilen kärkipelissä LeKi oli vahvempi 4-1 lukemin.

SAUKKO JA BORVIK LAINALLE

Hermes lainaa Vaasan Sportin kaksikon illan otteluun. Hermekseltä sivussa illan ottelusta edelleen Juho Korhonen ja Sebastian Moberg sekä hyökkääjä Joonas Niemelä ja Sportiin ainakin maajoukkuetaukoon saakka palannut Miro Lehtimäki. Ville Saukko on tuttu pelaaja jo aikaisemmilta kausilta, mutta Ruotsin ja Norjan passit omaava Gustav Willman Borvik ei ole aikaisemmin Hermestä edustanut.

PELIITOILLA LIIGAKOKEMUSTA

Heinolan Peliitat tuo Kokkolaan viisi Pelicansin lainapelaajaa kun ykköskentän laidassa luistelee joukkueen paras pistemies Niklas Salo ja toisessa laidassa Sportia viime kaudella edustanut Mikko Laine. Ykköspakkiparista löytyy Jere Karalahden veli Keni Karalahti ja kokenut liigapeluri Niko Tuhkanen joka tosin ei ole Pelicansin sopimuspelaaja. Kakkoskentässä on kaksi legendaarisen kiekkosuvun nuorinta painosta kun Roope Mäkitalo ja Jonne Jantunen pelaavat yhdessä.

Hermes – Peliitat kello 17.00 Kokkkolan Jäähallissa, tervetuloa!