Uutiset

NUORILLE VOITTO KÄRKIJOUKKUEESTA

28.10.2018

Hermes-nuoret pelasivat viikonloppuna kaksi kotiottelua sarjan kärkipään joukkueita vastaan.

Lauantaina joutui Blues Akatemia Espoosta lujille Hermestä vastaan voittaen niukasti 2-1. Kotijoukkueen kavennus tuli tosin vasta aivan ottelun lopussa ilman maalivahtia kuudella kenttäpelaajalla. Maalin viimeisteli Miro Haikonen. Täyden päivätyön Hermeksen maalissa hikoili Marcel Mattsson 50 torjunnalla.

Ottelutilastot 

Sunnuntaina sai sarjakolmonen KJT Haukat todeta Hermeksen parantuneen peli-ilmeen ollen toisessa erässä jo 4-1 tappiolla. Kotijoukkueen musta hetki erän puolessa välissä tiesi kuitenkin sitä että peli oli tasan muutamassa minuutissa. Niko Lassila pääsi kuitenkin viimeistelemään ennen erän loppua ylivoimamaalin vieden kotijoukkueen jälleen johtoon. Kolmannen erän alussa ohjasi Joonas Rautaoja lukemiksi 6-4 mikä maali jäikin pelin voitto-osumaksi. Vieraat kavensivat vielä lopussa ylivoimalla ilman maalivahtia pelaten mutta makea voitto jäi kuitenkin Kokkolaan. Hermeksen muut maalintekijät pelissä olivat Marko Potila, Patrik Jääskeläinen sekä kaksi kertaa onnistunut viikonlopun tehopelaaja Haikonen. Maalissa Mattsson pääsi hieman helpommalla kuin edellisenä päivänä torjuen 45 kertaa.

Ottelutilastot 

Nuoret pelaavat seuraavan kerran ensi sunnuntaina kun Kokkolassa vastaan asettuu Imatran Ketterä. Peli alkaa klo 15:45, tervetuloa seuraamaan vauhdikasta Nuorten Mestistä!