Uutiset

NUORILLE ENSIMMÄINEN KOLMEN PISTEEN VOITTO

14.10.2018

Hermes nuoret voittivat lauantaina Jokipojat kotipelissä 10-5, sunnuntaina oli KOOVEE Tampereella parempi.

Lauantain pelissä oli vierailija Jokipojat noin minuutin pelin jälkeen jo 2-0 johdossa pakottaen Hermes-valmennuksen herättämään joukkuetta maalivahdin vaihdolla. Erässä ei sen jälkeen maaleja tehnyt kuin kotijoukkue – peräti 5 kappaletta. Joonas Hatula vastasi kahdesta, Niko Lassila, Aleksi Kaunisvesi sekä Miro Haikonen viimeistelivät kertaalleen. Tonenkin erä meni kotijoukkueelle Haikosen ja Vili Vesalaisen maalatessa. Pelin käytännössä ratkettua tekivät molemmat joukkueet viimeisessä erässä kolme maalia. Hermeksen maalintekijät Marko Potila, Hatula kolmannen kerran sekä Lari Leppäharju. Epäonnisen Marcel Mattssonin tilalle Hermeksen maaliin vaihdettu Hugo Bränn torjui pelissä 35 kertaa, Jokipoikien maalivahdit yhteensä 26 kertaa.

Ottelutilastot 

Sunnuntaina oli KOOVEE tasaisessa pelissä tehokkaampi voittaen maalein 5-1. Hermeksen ainokaisen teki tehokkaan viikonlopun pelannut Hatula. Bränn jatkoi maalissa torjuen 36 kertaa, kotijoukkueen maalivahti ehti kiekon eteen 33 kertaa.

Ottelutilastot 

Nuorilla on ensi viikonloppuna ohjelmassa kaksi kotiottelua mitkä joudutaan jäätilanteen takia pelaamaan Wiklöf Areenalla Pedersöressä. Lauantaina klo 18:45 alkaen on vastassa K-Kissat Helsingistä, sunnuntaina peli K-Vantaata vastaan alkaa jo klo 12:45. Tervemenoa kannustamaan!