Uutiset

NUORILLE EI PISTEITÄ

21.10.2018

Nuorten Mestiksen kärkijoukkueet olivat liian vahvoja Hermekselle.

Hermes pelasi viikonloppuna kaksi kotiottelua taitoluistelukisojen takia Pedersöressä Wiklöf Arenalla. Lauantaina helsinkiläinen K-Kissat työllisti Hermes-vahti Marcel Mattssonia peräti 48 torjunnan verran voittaen maalein 9-3. Hermeksen maalintekijät Patrik Jääskeläinen, Miro Haikonen ja Marko Potila.

Ottelutilastot 

Sunnuntaina toinen pääkaupunkiseudun joukkue K-Vantaa ei antanut Hermekselle mahdollisuuksia vaan voitti murskaavasti 11-2. Vahtivuorossa Hermeksellä ollut Hugo Bränn torjui 45 kertaa, maalimerkinnät Miika Mellin ja Aleksi Pöytäsaari

Ottelutilastot 

Nuorten pelit jatkuvat ensi viikonloppuna jälleen kahdella kotiottelulla. Lauantaina klo 13:15 vastaan asettuu Blues Akatemia Espoosta ja sunnuntaina klo 15:45 KJT Haukat mikä pelaa kotiottelunsa Järvenpäässä.