Uutiset

NUORET AVASIVAT PISTETILIN

1.10.2018

Voittolaukauskisan voitto ja tappio viikonlopun saldona nuorilla.

Lauantaina Imatralla otti Hermes kauden avauspisteet Ketterästä lukemin 5-4. Ratkaisevan maalin voittolaukauskisassa teki Kalle Männistö joka oli tasoittanut pelin ylivoimalla kolmannen erän puolivälissä. Muut maalintekijät Patrik Jääskeläinen, Joonas Hatula sekä Miro Haikonen. Torjuntojen valossa oli Hermes hieman niskan päällä pelissä – Marcel Mattsson torjui 26 kertaa kun vastustajan maalivahdille tuli 37 torjuntaa.

Ottelutilastot 

Sunnuntain ottelu Savonlinnassa ratkesi kolmannessa erässä kotijoukkueen tehdessä voittomaalin ylivoimalla Hermeksen saaman 5 minuutin jäähyn aikana. Loppulukemat 7-4 syntyivät tyhjään maaliin. Maalintekijöinä Hermekseltä Joonas Rautaoja, Jere Aho, Akseli Karjalainen ja Jääskeläinen. Mattsson oli nyt työllistetympi 37 torjunnalla kuin kotijoukkueen vahti.

Ottelutilastot 

Ensi viikonloppuna on nuorilla ohjelmassa vain yksi peli, Rovaniemellä RoKia vastaan.