Uutiset

KEUPA VEI PISTEET

17.10.2018

Hermes aloitti pelin vahvasti pakottaen kotijoukkueen lukuisiin pitkiin kiekkoihin hyvällä karvauksella ja luistelulla.

Ensimmäisen erän loppupuolella sai KeuPakin muutamia tilanteita Samuel Jukurin vartioimalle maalille mutta erä päättyi kuitenkin maalittomana.

Toisen erän alussa vei Aleksi Nikko Hermeksen johtoon mutta sen puolessa välissä pääsi kotijoukkue tasoittamaan ylivoimalla. Pian tasoituksen jälkeen hyödynsi KeuPa Hermes-puolustuksen harhasyötön ja siirtyi 2-1 johtoon. Hermes sai sen jälkeen jälleen pelistä otetta ja nelosketju värkkäsi erän lopussa toisen maalinsa tasoittaen pelin. Henri Limma viimeisteli, Saku Kivinen ja Nikko syöttivät. Kahden erän jälkeen torjunnat KeuPa Paavo Hölsä 20, Jukuri 17.

Kolmatta erää pelattiin tasaisesti ja peli näytti menevän jatkoajalle kunnes vajaa neljä minuuttia ennen sen päättymistä tuli kotijoukkueen tehohetki. Puoleen minuuttiin kaksi maalia ja näin pisteet jäivät Keuruulle. Tasainen peli ratkesi KeuPan tehokkaampaan viimeistelyyn sekä maalivahti Hölsän huippupeliin minkä molempien joukkueiden päävalmentajat myös totesivat.

Hermeksellä on mahdollisuus palata voittokantaan jo heti ylihuomenna kun Kokkolaan saapuu Savonlinnan SaPKo.

Ottelutilastot