Uutiset

IPK VIERAAKSI KESKIVIIKKONA

2.10.2018

Iisalmen Peli-Karhut haastaa Hermeksen keskiviikkona Kaarlelankadun pyhätössä.

Mestiksen kolmas ottelukierros pyörähtää käyntiin keskiviikkona myös Kokkolassa sillä IPK Iisalmesta matkustaa jumalrintojen vieraaksi Kokkolan jäähalliin. IPK ja Hermes kohtasivat alkusyksystä harjoitusottelun merkeissä Pyhäjärvellä, mutta sarja- ja Cup-pelit huomioiden kohtaaminen on ensimmäinen tällä kaudella.

Kotijoukkue Hermes on aloittanut kauden hyvin sillä kahdesta ottelusta on tullut kaksi voittoa. Sarjan avauspelissä joukkue haki pisteet jälleen kerran yhdeksi ennakkosuosikeista lukeutuvalta TUTO Hockeyltä. Ottelu pelatttiin perjantaina Turussa minkä jälkeen matkustettiin takaisin Kokkolaan missä oltiin aamuyöllä neljältä. Lyhyiden aamutorkkujen jälkeen oli vuorossa kotiavaus jossa vastaan luisteli RoKi Rovaniemeltä joka myös pystyttiin kaatamaan jatkoajan jälkeen 5-4. Tuon ottelun ratkaisi kuvassa oleva Samu Markkula jatkoaikamaalillaan. Markkula oli muutenkin tehokkaalla pelipäällä, sillä laituri oli mukana jokaisessa Hermes- maalissa (1+4)!

Vierasjoukkue IPK:n pelit eivät tuloksen muodossa ole vielä lähteneet toivotulla tavalla liikkeelle sillä molemmista otteluista joukkue on kärsinyt tappiot. Ensin Rovaniemellä perjantaina minkä jälkeen kotikaukalosta pisteet haki Jokipojat. Molemmat ottelut ovat olleet tiukkoja, mutta varsinkin maalinteon suhteen lienee toivomisen varaa sillä molemmissa otteluissa IPK pystyi vain kertaalleen iskemään kiekon vastustajan verkkoon. IPK:n molemmat maalit on merkattu Aleksi Hämäläisen johtaman viisikon nimiin. IPK jatkaa viime vuodelta tutun Janne Sinkkosen komennossa joten varmasti keksiviikkona nähdään erittäin sitoutunut viisikko jossa huolehditaan ensi sijaisesti siitä että oma verkko pysyy puhtaana. Joukkueesta löytyy kokkolalaisille tuttuja pelaajia kun viime vuonna Hermeksessä pelanneet Taneli Siikaluoma ja Tuomas Vartiainen edustavat nykyään IPK:ta. Myöskin Suomisarja-ajalta tuttu puolustaja Lauri Heinonen on joukkueessa.

SEURAA HEITÄ!

NUM- KETJU

Niemelä – Uomala – Markkula oli alati vaarallinen RoKi- pelissä. Pystyykö kolmikko jatkamaan vai nähdäänkö vieläkin parempaa kun päästään yhdessä harjoittelemaan?

JUHO KORHONEN

Nuori Kärpät- laina on ottanut ison roolin Hermes-. puolustuksessa. Kiekolla varmaa ja tyylikästä pelaamista (2+1) sekä varmasti oma pää (+4).

Hermes – IPK Kokkolan jäähallissa keskiviikkona 3.10. kello 18:30. Tervetuloa!