Uutiset

IISALMESTA TÄYDET PISTEET

31.10.2018

Syksyn kolmaskin kohtaaminen paikallisvastustaja IPK:n kanssa päättyi Hermeksen voittoon.

Tasainen ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueen painostusjaksoon mutta Hermeksen puolustus ja maalivahti Samuel Jukuri pitivät maalilukemat nollilla.

Toisen erän puolen välin paikkeilla alkoi tapahtua kun ensin Janne Katosalmi vei IPK:n johtoon hienolla yksilösuorituksella. Siitä runsas minuutti niin Hermeksessä viime kaudella pelannut Tuomas Vartiainen hyödynsi Hermeksen puolustussiniviivan virheen vieden kotijoukkueen jo kahden maalin etumatkalle. Seuraavassa vaihdossa Jesse Huhtala kavensi Henri Limman ja Aleksi Pöytäsaaren syötöistä. Tuosta vajaa minuutti ja peli oli tasan Miika Tiihosen laukauksen jälkeen, syötöt Sampo Paulaharjulle ja Jesse Koskenkorvalle. Vajaa kaksi minuuttia myöhemmin sai Jussi Nättinen aikaisen joululahjan kun syötöksi tarkoitettu? laukaus muutti puolustajasta suuntaa ja yllätti kotimaalivahdin. Samu Markkula ja Pöytäsaari kuittasivat syöttöpisteet. Peli oli kuitenkin kahden erän jälkeen tasan 3-3 kun viimeisellä minuutilla syntyi kotijoukkueen tasoitus.

Tämän kauden Hermekselle tyypillisesti viimeinen erä oli tasaisessa ottelussa Hermeksen. Voittomaalin viimeisteli Oskari Uomala ylivoimalla kultakypärä Markkulan ja Tiihosen esityöstä. Pari minuuttia myöhemmin Markkula pääsi laittamaan tyhjiin Uomalan ja Sportista lainalla olevan ensimmäisen Mestis-pelin pelanneen Eemeli Ylitalon alustuksesta.

Voitolla Hermes vahvisti asemiaan sarjakakkosena 6 pistettä kauden alun yllättäjää Lempäälän LeKiä jäljessä. Ennen sarjataukoa on jäljellä kotiottelu vanhaa kilpakumppania ja sarjakolmosta Joensuun Jokipoikia vastaan ensi lauantaina. Peli alkaa klo 17, ovet auki klo 16. Tarjolla Keskipohjanmaan nopeinta urheiluviihdettä livenä. Liput ennakkoon Mediakulman Lipputoimistosta, Prisman infosta ja netistä. Tervetuloa!

Ottelutilastot