Uutiset

HUOLTAJAKSI HERMEKSEEN?!

1.10.2018

Tarjolla näköalapaikka Kokkolan Hermeksen Mestis-joukkueessa!

 
Kokkolan Hermes hakee
 
Edustusjoukkueen huoltajaa
 
Kokkolan Hermes on vuonna 1953 perustettu jääkiekkoseura joka pelaa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä. Harjoittelemme ja pelaamme kotiottelumme Kokkolan jäähallissa ja vieraspelit pelataan ympäri Suomea aina Imatralta Rovaniemelle saakka. Pääpelipäivät ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan.
 
Tehtävät
 
Haemme edustusjoukkueeseemme huoltajaa tekemään päivittäisiä huoltotoimia jotka liittyvät joukkueen pelaajien arjen mahdollistamiseen. Huoltaja on osa huoltotiimiä missä on mukana myös vastuuhuoltaja. Huoltotiimi on osa edustusjoukkueen johtoryhmää johon kuuluvat huollon lisäksi joukkueenjohtaja sekä valmennustiimi.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän urheilun ammattilaisjoukkueen arjessa missä sinulla on mahdollisuus omien taitojen soveltamiseen ja kehittämiseen.
 
Koulutus ja vaatimukset
 
Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse olla koulutusta eikä kokemusta alalta, mutta mekaaninen ja tekninen osaaminen on eduksi tehtävässä. Lisäksi mielenkiintoa kilpaurheilua kohtaan on hyvä olla. Työ on arki- ja viikonlopputyötä vaihtelevin työajoin.
 
Lisätiedot
 
Lisätietoja antaa Edustus Hermes ry:n hallituksen jäsen Juha Manner 0400841923.