Uutiset

HERMES SARJAKÄRKEEN – PELIITAT KAATUI JATKOAJALLA

5.10.2018

Hermes oli pelin alussa suurissa vaikeuksissa ja kotijoukkue tekikin jo parin minuutin pelin jälkeen johtomaalin ylivoimalla.

Erän puolessa välissä Hermes sai hieman otetta ja pääsikin tasoittamaan Reko Tornbergin tarkalla laukauksella, syötöt Oskari Uomalalle ja Joonas Niemelälle. Loppuerä oli kuitenkin kotijoukkueen selvää hallintaa ja erätauolle mentiin Peliittojen 3-1 johdossa Hermeksen sortuessa virheisiin omassa päässä.

Toisessa erässä peli tasoittui ja sen puolessa välissä Hermeksen kavennuksen 3-2:een viimeisteli Niemelä, Uomalan ja Miika Tiihosen toimiessa syöttäjinä. Peliitat siirtyi kuitenkin uudelleen kahden maalin johtoon ohjauksella maalin edestä. Erän lopussa hienon ottelua pelannut Tornberg tykitti ylivoimalla Hermeksen jälleen maalin päähän. Maalin alustivat Sebastian Moberg ja Samu Markkula.

Kolmas erä alkoi Hermekseltä hienosti kun Moberg yllätti Peliitta-vahdin maalin takaa, syöttäjiksi merkittiin Henri Limma ja Saku Kivinen. Varsinaisen peliajan loppuaika oli Hermeksen hallintaa mutta voittomaali jäi siinä tekemättä. Kiekko saatiin maaliin juuri summerin soitua.

Jatkoajalla Niemelän estämisestä tullut jäähy kävi Peliitoille kalliiksi kun Markkula sijoitti voittomaalin Jussi Nättisen ja  Mobergin syötöistä. Moberg oli illan tehopelaaja Hermeksessä pistein 1+2. Torjunnat kotijoukkue 36 ja Hermeksen maalivahti Justus Annunen 16 eivät täysin kerro ottelun kulusta – peli oli paljon tasaisempi.

Jatkoaikavoitto tiesi sitä että Hermes on yhä tappioitta sarjassa ja on neljän kierroksen jälkeen Mestiksen kärkijoukkue. Viikonlopun vieraskiertue jatkuu Hermeksen osalta huomenna Imatralla ottelulla vahvaa Ketterää vastaan.

Ottelutilastot