Uutiset

VILI VESALAISEN KOEAIKA TUOTTI SOPIMUKSEN

4.9.2018

Elokuun ajan testissä ollut hyökkääjä Vili Vesalainen jatkaa joukkueessa kauden loppuun saakka.

Vili Vesalainen, 20, pelasi viime kauden Suomi-Sarjan D-Kiekossa, jossa 31 peliin 22 tehopistettä. Keskushyökkääjänä viihtyvä Vesalainen on pelannut uransa aikana myös kasvattajaseurassaan JYPissä kuin myös A- nuorten liigaa Mikkelin Jukureiden paidassa. Vesalainen on pelannut kaikki Hermeksen harjoitusottelut ja matkaa myös huomenna Suomen Cup- avaukseen Rovaniemelle.

Vesalaisen sopimuksessa on seuran optio kaudesta 2019-2020.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Vesalainen on tullut mukaan joukkueeseen urheilullisella ja määrätietoisella otteella. Toivottavasti hän jatkaa siitä ja haastaa muut keskushyökkääjät kamppailuun peliajasta. Optiovuosi antaa mahdollisuuden pidempiaikaiseen ja suunnitelmalliseen kehitystyöhön pelaajalle ja valmennukselle.