Uutiset

TUTO KAATUI TURUSSA

28.9.2018

Hermes aloitti uuden Mestis-kauden arvokkaalla vierasvoitolla yhdestä sarjan ennakkosuosikista.

Tasaisessa ensimmäisessä erässä maalinteossa onnistui vain kotijoukkue tehden kaksi maalia joista ensimmäisen ylivoimalla. Hermeksellä oli laadukkaita maalipaikkoja jopa enemmän kuin TUTO:lla mutta Julius Pohjanoksa kotimaalissa oli itse varmuus. Torjunnat Pohjanoksa 9 ja Hermeksen maalissa Samuel Jukuri 8.

Toisen erän alussa pääsi Hermes pelaamaan ylivoimaa kahdellakin miehellä mutta tuloksetta. Pian tämän jälkeen kavensi Miro Lehtimäki hienolla yksilösuorituksella kiertämällä vastustajan pakin ja laittamalla längistä sisään. Sekava Hermeksen hienokseltaan hallitsema erä päättyi tasatilanteeseen kun Jesse Koskenkorva petasi Juho Korhoselle ns. varman paikan, toinen syöttäjä Sampo Paulaharju. Erää oli tuolloin jäljellä enää 11 sekuntia joten osuma oli todellinen pukukoppimaali.

Viimeinen erä alkoi Hermekseltä hyvällä painostuksella mutta maalin teki TUTO kun Jukuri yllätettiin onnekkaasti kaukolaukauksella. Hermes tasoitti pelin muutamaa minuuttia myöhemmin Koskenkorvan tehdessä ensimmäisen maalinsa Mestiksessä, vapauttava syöttö lähti Sebastian Mobergin lavasta. Hienon avausvoiton Hermekselle toi Miika Tiihosen tekemä maali vajaa kaksi minuuttia ennen loppua. Tuon maalin alusti näkyvästi pelissä esiintynyt Moberg sekä kapteeni Jussi Nättinen.

Huomenna Hermes aloittaa kauden kotiottelut tänään myös pisteet ottanutta RoKia vastaan. Peli alkaa Kokkolan Jäähallissa klo 17, ovet aukeavat tuntia ennen. Tervetuloa runsain joukoin paikalle!

Ottelutilastot