Uutiset

SUOMEN CUPIN VÄLIERÄPAIKKA RATKAISTAAN PERJANTAINA KOKKOLASSA!

13.9.2018

Puolivälierä nro 2 Hermes – Karhu HT perjantaina kello 18.30.

Keskiviikkona alkanut puolivälieräsarja päätetään Kokkolassa perjantaina. Askelmerkit ovat selvät kun Karhu HT voitti ensimmäisen ottelun Porissa numeroin 5-4, niin tarkoittaa se sitä että mikäli Hermes menee sarjasta jatkoon tulee joukkueen voittaa Karhu HT varsinaisen peliajan lisäksi myös jatkoerässä tai viimeistään voittolaukaisukisassa. Porilaisille puolestaan riittää voitto varsinaisella peliajalla välieräpaikkaan. 

Keskiviikon Porin ottelu oli tasainen, missä Karhu oli maalin verran parempi. Hermes pystyi kuitenkin ajoittain liikkumaan ja olemaan aktiivinen puolustaessa ja hyökätessä niin silloin peli oli jopa ajoittain selkeästi vieraiden hallussa. Karhu HT oli kuitenkin erittäin vaarallinen vastaiskuissa ja pystyikin järjestämään niistä hyviä maalipaikkoja itselleen. Maalivahtien torjunnat ottelussa Hermeksen Samuel Jukuri 22 ja Porin Ässien liigalaina Henri Kiviaho 31.

Hermes matkusti ottelun jälkeen Kokkolaan ja oli jo torstaina päivällä harjoittelemassa jäähallilla. Valmennustiimistä Kari Haakana odottaa jo toista kohtaamista: ”Keskiviikkona erien alut olivat meille vaikeita ja vastustajan kokeneet pelaajat osasivat hyvin hyödyntää tilanteet. Neljä maalia vieraissa on hyvä, mutta vastaavasti viisi päästettyä ei.” ”Huomenna lähdetään aktiivisella pelillä hakemaan voittoa ja sitä kautta jatkoerävoittoa”

Hermeksen kokoonpano muuttuu vain vähän keskiviikkoon sillä puolustaja Nico Joki palaa kokoonpanoon, mutta ellei mitään yllättävää tapahdu niin muita muutoksia ei ole tulossa. Hermeksen harjoitusvahvuudesta edelleen sivussa Jesper Ahlgren ja Aleksi Nikko sekä Justus Annunen.

Suomen Cup puolivälierä

14.9. kello 18.30 Hermes – Karhu HT Kokkolan Jäähalli