Uutiset

SUOMEN CUPIN PUOLIVÄLIERÄT ARVOTTU – KARHU HT HERMEKSEN VASTUSTAJAKSI

8.9.2018

Porilainen Karhu HT arvottiin lauantai-iltana Hermeksen vastustajaksi puolivälieriin. Ottelusarja pelataan paras kahdesta menetelmällä.

Puolivälieräsarja alkaa keskiviikkona Porissa jossa isäntäjoukkue Karhu HT isännöi legendaarisella Isomäen jäähallilla Hermestä. Sarjan toinen ottelu ja lopullinen ratkaisu nähdään Kokkolassa perjantaina 14.9. kello 18.30 sillä mikäli kahden ottelun jälkeen (3×20 min) pisteet ovat tasan, ratkaistaaan otteluparin voittaja jatkoeräottelussa (ei maalista poikki vaan pelataan kokonaan). Mikäli jatkoerä päättyy tasan ratkaistaan voittaja voittolaukauskilpailussa.

Suomen Cupin puolivälieräparit:

KeuPa HT – SaPKo
Karhu HT – Hermes
Peliitat – IPK
KOOVEE – Ketterä

Otteluparin ennakko myöhemmin.