Uutiset

SUOMEN CUPIN KOLMAS KIERROS

2.9.2018

Suomen Cupin kolmannen kierroksen lohkot arvottu

Suomen Cupin kolmannen kierroksen lohkot on arvottu. Kolmannessa vaiheessa jatkavat 12 toisen vaiheen lohkojen voittanutta joukkuetta sekä mukaan tulevat Mestiksen kaikki 12 joukkuetta. Arvonta on suoritettu painotetusti maantiede huomioiden seuraavasti:
Ensin arvottiin ne 4 Mestisjoukkuetta jotka saavat vastaansa 2 edellisen vaiheen lohkovoittajaa. Tämän jälkeen arvottiin 4 Mestisjoukkuetta jotka ovat lopuissa neljässä lohkossa. Tämän jälkeen jäljelle jääneet 4 Mestisjoukkuetta sijoitettiin maantieteellisin perustein edellisten neljän joukkueen kanssa samoihin lohkoihin.
Tämän jälkeen arvottiin 8 toisen kierroksen voittajaa jotka sijoitettiin kukin maantieteellisin perustein eri lohkoihin. Loput 4 voittajaa sijoitettiin jäljelle jääneisiin lohkoihin edelleen maantieteellisin perustein.

Otteluohjelmat on julkaistu tulospalvelussa. Otteluohjelmaan saattaa tulla muutoksia joukkueiden niin sopiessa.

Lohkojen voittajat etenevät Suomen Cupin puolivälieriin.

Lohko 1:
RoKi, Hermes, Laser HT

Lohko 2:
Hokki, Riemu, SaPKo

Lohko 3:
D-Kiekko, IPK, Jokipojat

Lohko 4:
JHT, KeuPa HT, S-Kiekko

Lohko 5:
Hunters, Ketterä, Pyry

Lohko 6:
FPS, Haukat, Peliitat

Lohko 7:
Karhu HT, LeKi , TUTO Hockey

Lohko 8:
K-Vantaa, Koovee, HCIK

Hermes arvottiin siis lohkoon 1 missä vastustajina ovat RoKi sekä Laser HT Oulun seudulta. Pelataan yksinkertainen sarja missä Hermes matkustaa keskiviikkona Rovaniemelle ja pelaa perjantaina kotona Laser HT:tä vastaan. Sarjan voittaja menee seuraavalle kierrokselle.