Uutiset

PENNANEN JA LEHTIMÄKI HERMEKSEEN

5.9.2018

Joukkue vahvistuu Suomen Cupin kynnyksellä kun puolustaja Toivo Pennanen ja hyökkääjä Miro Lehtimäki liittyvät joukkueeseen.

Kuopion KalPassa A- nuorten mestaruuden viime kaudella voittanut puolustaja Toivo Pennanen ja Pohjois-Amerikan juniorisarjoista Vaasan Sportiin kotiutunut laitahyökkääjä Miro Lehtimäki siirtyvät Hermekseen Vaasan Sportista toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Pennanen pelasi viime kaudella erittäin hyvän kevätpuoliskon, sillä hän oli merkittävässä osassa KalPan mestaruutta kun puolustaja voitti koko play-offien puolustajien pistepörssin ja oli myös koko mestarijoukkueen toiseksi tehokkain pelaaja. Miro Lehtimäki puolestaan oli ylivoimainen pörssikärki Vaasan Sportin A- nuorten joukkueessa kun 47 peliin tehot 27+26 riittivät koko sarjan pistepörssissä sijalle kuusi. Lehtimäki pelasi kauden aikana myös 11 ottelua Liigan puolella.

Molemmat pelaajat ovat Vaasan Sportin sopimuspelaajia ja lainat ovat voimassa toistaiseksi. Pelaajat ovat välittömästi mukana kokoonpanossa kun joukkue matkaa Rovaniemelle tänään Cup- avaukseen.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Nämä olivat viimeiset palaset mitä kaivattiin ja mikäli mitään yllättävää ei tapahdu, niin joukkue on kasassa. Haluamme antaa pelaajile mahdollisuuden kasvaa joukkueeksi ja toivomme tietenkin että keskipohjalaiset tutustuvat joukkueeseemme ja saavat mahdollisuuden siihen kun pelaajaliikenne on rauhallisempaa.

-Tällä hetkellä on sivussa neljä pelaajaa, mutta kun he kuntoutuvat on joukkueessa myös sisäistä kilpailua sillä maalivahteja on kaksi, puolustajia yhdeksän ja hyökkääjiä viisitoista. Lisäksi A- nuorten puolelta saadaan korvaajia lyhyempiin poissaoloihin, kuten Joonas Hatula ja Marcel Mattson ovat osoittaneet.