Uutiset

KENRAALIHARJOITUS: LEKI VASTASSA PERJANTAIN HARJOITUSOTTELUSSA

20.9.2018

Hermes – LeKi perjantaina 21.9. kello 18.30

Hermes jatkaa valmistautumista viikon päästä alkavaan Mestis-kauteen perjantaina kun vastaan matkustaa LeKi Lempäälästä. Molempien joukkueiden Cup- taival on tältä vuodelta päättynyt, sillä Hermes tippui puolivälierässä Karhu HT:lle ja LeKi kierrosta aikaisemmin kun samasta lohkosta meni jatkoon juuri Karhu HT. Toinen lohkosta tippunut joukkue oli hallitseva Cup- mestari TUTO Hockey Turusta. 

Perjantain ottelu tuo monta mielenkiintoista nimeä Kokkolaan kun LeKi matkaa jumalrintaisten vieraaksi. LeKin kokoonapanossa todennäköisesti pelaavat nuoret U20 kisaehdokkaat Otto Latvala, Sami Moilanen ja Kristian Tanus. Siihen kun lisätään kokeneesta kaaresta Niclas Lucenius, Santeri Vuoti ja Tommi Välimaa niin on LeKillä taas hyvä joukkue alkavaan kauteen. 

Hermes vastaa myös U20-kisaehdokkailla sillä paluun joukkueen kokoonpanoon tekee Pohjois- Amerikasta kotiutunut Justus Annunen joka oli leireilemässä Colorado Avalanchessa, seurassa joka on varannut maalivahdin NHL:ään. Tuttuun tapaan Hermeksen yhtä kentällistä johtaa myös U20-kisapaikkaa tavoitteleva Jesse Koskenkorva. Mielenkiintoista on nähdä myös Hermeksen kokeneemman osaston pelivirettä kun Jussi Nättisen johtama kentällinen on jäällä.

Mestiksen harjoitusottelu:

21.9. kello 18.30 Hermes – LeKi (Lempäälä)

Tervetuloa!