Uutiset

ARVOKAS VOITTO ROVANIEMELTÄ

5.9.2018

Arpa laittoi Hermeksen haastavaan paikkaan Suomen Cupissa kun kolmannen kierroksen avauspeliksi tuli vierailu Rovaniemelle Mestiksen vaikeimpaan vieraskaukaloon.

Tasainen ensimmäinen erä meni Hermekselle 1-0 Nico Joen maalilla, syöttäjänä Joonas Niemelä. Kahdessa seuraavassa erässä oli kotijoukkue painostavampi mutta erinomaisen ottelun pelannut Samuel Jukuri takasi arvokkaan voiton Hermekselle.

Toisessa erässä meni Hermes jo 3-1 johtoon Miika Tiihosen maaleilla, syöttäjinä kaksi kertaa Kristian Kangas ja kerran Sebastian Moberg.

Toisen erän lopun kavennuksen ja kolmannessa tulleen tasoituksen kuittasi Sampo Paulaharju pakkipari Samuel Sikstuksen ja Niki Blombergin syötöistä. Lopputulos 3-4 merkitsee sitä että perjantaina Kokkolassa kauppojen yönä on Hermeksellä omissa käsissä jatko Suomen Cupin puolivälieriin.

Ottelutilastot