Uutiset

NOKIAN TURNAUS VOITOITTA

24.8.2018

Nokian turnauksen molemmat pelit päättyivät Hermeksen osalta maalin tappioon.

Pelit pelattiin 2 x 20 min pikapeleinä. Ensimmäinen ottelu KOOVEEta vastaan oli pitkälti Hermeksen hallintaa mutta maaleina se ei tulostaululla näkynyt. Voittolaukauskisassakin ainoana onnistui vastustajan pelaaja. Ottelun torjunnat Hermes Samuel Jukuri 8, KOOVEE Tomi Risteli 22.

Turnauksen toinen ottelu oli revanssipeli Pyryn ja Hermeksen välillä ja se päättyi kotijoukkueen 3-2 voittoon. Hermeksen maalintekijät Juho Korhonen ja Kristian Kangas. Torjunnat Jukuri 16, Pyryn Mikael Saari 24.

Hermeksen seuraava harjoituspeli on ensi keskiviikkona 29.8. Pyhäjärvellä missä vastaan asettuu IPK. Seuraavalla viikolla alkaa Suomen Cup Hermeksen osalta ja Kokkolassa pelataan vastustajasta riippuen joko keskiviikkona 5.9. tai lauantaina 8.9.