Uutiset

JUSSI NÄTTINEN HERMEKSEN KAPTEENIKSI!

29.8.2018

Kuvassa keskellä kapteeni Jussi Nättinen, vasemmalla varakapteeni Samu Markkula ja oikealla varakapteeni Niki Blomberg uusissa vieraspelipaidoissa.

Pelaajien äänestämä kapteeni on Jussi Nättinen, 31, joka palaa odotetusti Hermeksen kapteeniksi vuoden tauon jälkeen. Nättinen kipparoi Hermestä aikaisemmin kausilla 2015-2017. Jussi Nättinen on pelannut urallaan 328 ottelua Mestiksessä ja teki viime kaudella liigadebyytin kasvattajaseura JYP:in paidassa. Kaudella 2016-2017 Nättinen pelasi uransa tehoikkaimman kauden Mestiksessä kun Hermeksen paidassa keskushyökkääjä teki 47 runkosarjan pelissä 39 tehopistettä sekä pudotuspeleissä 2+4 kuudessa ottelussa.

Varakapteeneina toimivat viime kaudella kapteeninakin toiminut hyökkääjä Samu Markkula, 24 sekä puolustaja Niki Blomberg, 22.