Uutiset

HERMES TÄNÄÄN PYHÄJÄRVELLE – VASTASSA IPK

29.8.2018

Hermes – IPK keskiviikkona 29.8 kello 18.30 Pyhäjärven Inmet Areenalla

Hermes päättää harjoitusottelut ennen kuin aletaan pelaamaan Suomen Cupia tänään Pyhäjärvellä kun vastassa on Mestis- joukkue IPK Iisalmesta. Edellisellä viikolla joukkkue sai pelikokemusta yhdessä yhden täysimittaisen pelin verran kun tiistaina kaatui kotikaukalossa Vaasan Sport sekä kaksi 2×20 minuutin peliä Tampereella kun päivällä kello 14.00 pelatussa ottelussa KooVee oli parempi voittolaukauskisan jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi 0-0. Heti perään pelattu toinen ottelu antoi Nokian Pyrylle revanssin Hermeksestä ja ottelu päättyikin lukemiin 3-2. Hermeksen riveistä puuttui turnauksessa maalivahti Justus Annunen ja hyökkääjät Jesse Huhtala, Jesper Ahlgren, Jesse Koskenkorva, Joonas Niemelä ja Samu Markkula.

Tämän päivän otteluun Pyhäjärvelle Hermes saa liikkeelle neljä viisikkoa kun maalivahti Justus Annunen ja hyökkääjät Jesse Koskenkorva ja Joonas Niemelä palaavat kokoonpanoon. Jesse Huhtala ja Jesper Ahlgren ovat sivussa vielä 3-4 viikkoa ja Samu Markkula aikaisintaan ensi viikon Suomen Cup otteluissa. A- nuorista nostettu hyökkääjä Joonas Hatula jatkaa joukkueen mukana toistaiseksi.