Uutiset

HERMES AVAA HARJOITUSPELIKAUDEN KOTILUOLASSA

15.8.2018

Hermes – Nokian Pyry huomenna (16.8.) kello 18.30 Kokkolan jäähallissa.

Hermes pelaa kolmannen yhdessä hikoillun harjoitusviikon keskellä harjoituspelin kotikaukalossa kun vastaan asettuu Pyry Nokialta. Ottelu on kotijoukkue Hermekselle kauden ensimmäinen sekä nykyiselle joukkueelle ja uudelle valmennusjohdolle ensimmäinen yhteinen pelikokemus.

Hermeksen uusi päävalmentaja Janne Tuunanen on hyvillä mielin ottelun aattona: ”Pelaajat ja valmennus odottaa jo kovalla innolla että pääsemme kotiyleisön eteen ja pelaamaan ensimmäistä peliä”.

Joukkue on harjoitellut kovaa niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin. Lisäksi pelaajat on testattu sekä terveystarkastuksia on myös suoritettu. Päävalmentaja Tuunanen kommentoi testituloksia lyhyesti, mutta selkeästi positiivisin mielin: ” Kokonaisuutena testitulokset ovat kyllä hyviä. Pelaajat ovat onnistuneet kesän harjoituskaudella”. Hermeksen kesän harjoitteluun ja harjoitusten seurantaan tehtiin muutoksia menneestä oppineena ja talven aikana onkin hyvä seurata miten uudistukset vaikuttavat lopputulokseen.

Torstain Pyry kamppailuun päävalmentaja Janne Tuunasella on selkeät mittarit: ”Valmennustiimin odotukset ensimmäiseen peliin on että saataisiin puolustuspelin osalta näkymään aktiivisuus sekä kamppailuvalmius. Hyökkäyspelin osalta että pystyttäisiin hyökkäämään yhdessä sekä pitämään kovaa tempoa yllä”.

Hermeksen pelipaidassa nähdään liuta täysin uusia pelaajia, jotka esiintyvät ensimmäistä kertaa kannattajille: Maalivahti Justus Annunen, puolustajat Sebastian Moberg, Eddie Ahlmark, Reko Tornberg sekä hyökkääjät Vili Vesalainen, Joonas Niemelä, Oskari Uomala ja Jesper Ahlgren eivät ole vielä punaista pukeneet Kokkolan jäähallissa yllensä. Lopullinen kokoonpano selviää pelipäivän aamuna, mutta suurin osa uusista pelaajista tulee olemaan kokoonpanossa.

Vastustaja Nokian Pyry on hakenut nousua Mestikseen, mutta vielä Sami Karppisen ja pelaajalegenda Janne Ojasen ryhmä ei ole tavoitteessa onnistunut. Pyryn tulevan kauden joukkueesta löytyy monta tuttua pelaajaa jopa Mestiksestä saakka. Nestori Ossi Pellinen on pelannut Mestistä 201 ottelua, Tomi Wilenius on mättänyt 185 pelissä 121 pistettä. Hermeksessä pelanneita joukkueessa on toissa kaudella käynyt Niklas Lehtimäki, viime kaudella aloittanut Juuso Rämö sekä puolustaja Samuli Hietala. Puolustuksen avainhahmona Pyryllä on 25- vuotias Markus Västilä joka on pelannut liigassa 28 ottelua ja Mestiksessä 212 ottelua (24+46).

Mielenkiintoinen kotiavaus siis luvassa, tervetuloa seuraamaan huippujääkiekkoa Hermes – Pyry Kokkolan Jäähalliin torstaina 16.8. kello 18.30!