Uutiset

ANNUNEN JA KOSKENKORVA U20 LEIRITYKSEEN – HATULA JA MATTSSON HARJOITUSVAHVUUTEEN

19.8.2018

Joonas Hatula ja Marcel Mattsson A- nuorista edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen.

Oulun Kärppien sopimuspelaajat Justus Annunen ja Jesse Koskenkorva on valittu U20 -maajoukkueeseen kun nuoret Leijonat osallistuvat neljän maan turnaukseen Ruotsissa 24.8.-26.8. Annunen ja Koskenkorva pelaavat toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella lainalla Hermeksessä, mutta leirityksen johdosta pelaajia ei nähdä jumalrintaisten rivissä viikolla 34. Viikolla 34 edustusjoukkueen vahvuuteen nostetaan kaksi pelaajaa Juuso Laakson valmentamasta A- nuorten joukkueesta, kun 98- syntyneet IFK Lepplax- kasvatti maalivahti Marcel Mattsson ja YJK- kasvatti hyökkääjä Joonas Hatula liittyvät joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Hermes kohtaa tiistain harjoitusotelussa kotikaukalossa Liigaan valmistautuvan Vaasan Sportin. Ottelu alkaa kello 18:30.