Uutiset

Annunen, Korhonen ja Koskenkorva lainalle. Vesalainen näytille

31.7.2018

Oulun Kärpät lainaa kolme pelaajaa Hermekseen. Vili Vesalainen kuukauden Try-Out jaksolle.

Kärpät lainaa kolme pelaajaa Mestis-seura Kokkolan Hermekseen. Kasitietä etelään matkaavat maalivahti Justus Annunen, puolustaja Juho Korhonen ja hyökkääjä Jesse Koskenkorva (kuvassa).

18-vuotias maalivahti Justus Annunen edusti viime kaudella Kärppien A-junioreita, ja kauden päätteeksi kempeleläisvahti palkittiin Nuorten SM-liigan parhaalle maalivahdille myönnettävällä Jorma Valtonen -palkinnolla. Annusen viime kauden meriitit eivät loppuneet siihen, sillä hän teki myös debyyttinsä miesten Liigassa, torjui U18-leijonat maailmanmestaruuteen, ja juhannuksen alla Colorado Avalanche varasi Annusen NHL:n varaustilaisuuden kolmannella kierroksella.

Puolustaja Juho Korhonen on edustanut Kärppien junioreita kaudesta 2013 – 2014 lähtien. A-nuorten SM-liigassa pelaamassaan 87 runkosarjaottelussa 174-senttinen Korhonen on iskenyt mukavat tehopisteet 16+43=59. 19-vuotias puolustaja debytoi Liigassa Kärppien paidassa kaudella 2016 – 2017 ja kaudella 2017 – 2018 liigapelejä kirjattiin kolme lisää. Korhonen edusti Hermestä myös viime kaudella kahden ottelun verran.

Keskushyökkääjä Jesse Koskenkorva teki Korhosen tavoin Liiga-debyyttinsä kaudella 2016 – 2017. Tuolla kaudella Koskenkorvalle kertyi peräti 14 peliä Liigan puolella tehopistein 2+0=2. Samalla kaudella A-nuorissa pelaamassaan 38 ottelussa Kossu iski tehopisteet 15+26=41. Viime kauden runkosarjassa miesten liigapelejä kertyi neljä lisää ja lisäksi Koskenkorva pääsi pudotuspeleissä haistelemaan finaalivauhtia yhden ottelun verran. Koskenkorva pelasi viime kaudella yhden ottelun Hermes- paidassa. Koskenkorva on parhaillaan U20-maajoukkueen mukana World Junior Showcasessa, Kamloopsissa, Kanadassa. Kaikkien kolmen pelaajan lainat ovat voimassa toistaiseksi ja Kärpillä on oikeus kutsua pelaajat takaisin kesken lainan.

Jyväskyläläinen 1997- syntynyt hyökkääjä Vili Vesalainen puolestaan liittyy joukkueeseen kuukauden mittaisella koejaksosopimuksella, jonka jälkeen tehdään päätös loppukauden osalta. Vesalainen pelasi viime kauden Suomi- sarjan D- Kiekossa.