Uutiset

JATKOSOPIMUS: SAKU KIVINEN JATKAA HERMEKSESSÄ!

7.6.2018

Saku Kivinen, 22, jatkaa Hermeksessä vuoden sopimuksella. Kiviselle kausi on kolmas Hermeksen paidassa.

Saku Kivinen saapui Hermekseen kaudeksi 2016-2017 Helsingin Jokereiden A- nuorista. Ensimmäisellä Mestis- kaudella Kivinen teki 50 ottelussa 12+9 tehopisteet ja viime kaudella 10+7, millä hän oli Hermeksen maalintekijätilaston jaetulla kakkostilalla yhdessä Samu Markkulan ja Niko Kuirin kanssa.

Saku Kivinen jatkaa Kokkolassa mielellään.

-Innolla ja hyvällä fiiliksellä jatkan Hermeksessä. Olen viihtynyt Kokkolassa hyvin ja Hermeksessä on hyvä mahdollisuus kehittyä pelaajana.

-Tavoitteeni on taas löytää pelaamisesta nauttiminen, sillä viime kausi oli erittäin vaikea ja pelistä nauttiminen oli välillä aika hukassa. Uskon että suoritukseni paranee sitä kautta ja voin taas auttaa joukkuetta voittamaan pelejä.

Lopuksi Kivinen antaa kannattajille vinkin.

– Tänä vuonna rytisee entistä kovemmin! Ei muuta kuin kaikki hallille katsomaan ja kannustamaan.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Hieno homma että Saku jatkaa Hermeksessä. Kuten ollaan nähty niin parhaimmillaan Saku on laatupelaaja tähän sarjaan. Todella monipuolinen pelaaja jonka valmennus voi heittää jäälle missä pelitilanteessa tahansa.

-Joukkueeseen tulee vielä maalivahti, puolustaja ja hyökkääjä minkä jälkeen joukkueen perusrunko on valmis tulevan kauden haasteisiin.