Uutiset

TERVETULOA KRISTIAN KANGAS!

8.5.2018

Kokkolan Hermes ja Kristian Kangas sopivat vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta.

Kristian Kangas siirtyy Hermekseen takaisin RoKista jossa hyökkääjä pelasi viime kauden. RoKiin Kangas siirtyi Oulun Kärppien testijakson jälkeen kun kesällä 2017 Kangas harjoitteli liigan mukana ja haki paikkaa aina syyskuun alkuun saakka. Ennen Kärppien testijaksoa Kangas pelasi tehokkaan kauden Kokkolassa, 48 peliä 17+24 ja pudotuspeleissä 6 peliä tehoin 5+4.

Kangas oli viime kaudella RoKin toiseksi tehokkain pelaaja 14+21 pistettä 42 ottelussa. Nyt tehty sopimus pitää miehen Kokkolassa kevääseen 2019 ja Kangas onkin tyytyväinen paluusta tuttuun paikkaan.

-Viime reissusta jäi hyvät fiilikset ja on hienoa tulla takaisin tuttuun paikkaan. Haluan kehittää itseäni pelaajana ja ottaa edelleen askeleen eteenpäin jääkiekkoilijana. Viime Hermes-kauden jälkeen pääsin jo haistelemaan Liigan tunnelmia kesän ja alkusyksyn ajan Oulussa. Tavoite ja halu takaisin ylöspäin on kova.

Hermes teki aikaisemmin sopimuksen Jussi Nättisen kanssa joka oli toissa kaudella yksi osa tuhoisaa Kangas – Nättinen – Appelgren ketjua. Onko sopimukseen kirjattu ehtona että pelaat Jussi Nättisen laidalla?

-Hahhah, onpa tietenkin! Terveisiä vielä kannattajille: Tehdään tästä kaikkien aikojen kausi, Kristian Kangas päättää

Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen on iloinen että Kangas saatiin Kokkolaan takaisin.

-Kristianilla on kova halu mennä eteenpäin ja ottaa se seuraava askel urallaan. On tehnyt hyviä pisteitä tässä sarjassa ja on kokonaisvaltaisesti hyvä pelaaja, ei pelkästään hyökkäyssuuntaan. Antaa meille variaatioita myös ylivoimapeliin sillä on hyvä ampumaan ja vielä rightin puolen pelaaja.