Uutiset

TERVETULOA JOONAS NIEMELÄ!

24.5.2018

Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäysosastoa Rauman Lukosta siirtyvällä Joonas Niemelällä.

Joonas Niemelä, 21, siirtyy Hermekseen Lukosta jossa hän oli sopimuspelaajana kaksi edellistä vuotta. Ensimmäinen sopimusvuosi sujui enemmän liigan puolella kun pelejä kertyi ylhäällä 38 (5+0) ja Mestiksessä KeuPassa 21 (6+6). Viime kausi sujui pääosin Mestiksen puolella sillä Niemelä pelasi liigassa vain yhden ottelun ja KeuPassa 36 runkosarjan ja 14 play-off ottelua. Kauden päätteeksi Niemelä voitti Mestis- mestaruuden KeuPan paidassa.

Jooonas Niemelä on kuulunut koko uransa nuorten maajoukkueiden vakiokalustoon sillä pelejä on kertynyt eri ikäkausimaajoukkueissa noin 60 maaottelua. Niemelä kuului myös U20- MM leiritykseen sekä valittiin kaudella 2014-2015 U18 MM- kisoihin, missä joukkue sijoittui toiseksi USA:n jälkeen.

Niemelälle Kokkola ei ole tuttu paikka kuin jäähallin kautta, mutta odotukset ovat innostavat:

-Kiva päästä ottamaan seuraava askel uralla Hermeksessä sekä näkemään Hermestä organisaationa.

-Tavoite on olla sarjan parhaita pelaajia sekä auttaa joukkue takaisin Play-offeihin. Tulevaisuudessa tavoitteet on asetettu liigan puolelle.

-Terveisiä kannattajille! Kannattaa tulla seuraamaan hyvin liikkuvaa ja voitokasta Hermestä. Toivottavasti ihmiset tulevat myös moikkaamaan ja juttelemaan kauden aikana.