Uutiset

KAPTEENI IS BACK: JUSSI NÄTTINEN PALAA HERMEKSEEN!

3.5.2018

Kokkolan Hermes vahvistaa keskushyökkääjäosastoa merkittävästi kun viime kaudella Saksassa ja JYP:issä Liigaa pelannut Jussi Nättinen palaa Kokkolaan!

Hermes ja Jussi Nättinen sopivat yhden vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta. Hermeksessä kahdella kaudella kapteenina toiminut Nättinen merkkautti 97 runkosarjan ottelussa 25+47 tehopistettä ja pudotuspeleissä 13 ottelussa 5+7 tehopistettä.

Viime kauden ”Jore” aloitti Saksassa Starbull Rosenheimin joukkueessa ja ehti pelaamaan siellä 31 peliä tehoin 9+16 ennnen siirtoa JYP:iin ja Liigaan. Nyt on edessä paluu Kokkolaan ja mies onkin intoa täynnä, sillä viime kauden pelit liigassa osoittivat sen että sitäkin sarjaa Nättinen pystyy pelaamaan

-Tosi mukava palata Hermekseen ja Kokkolaan takaisin. Pelkästään hyviä muistoja jäi viime kerrasta

-Edellisellä kaudella Saksassa ja Liigassa tuli kyllä nähtyä paljon erilaista jääkiekkoa ja kausi oli kyllä yksi erikoisimmista mitä olen kokenut. Kuitenkin kaikista joukkueista jäi hyvät muistot.

Paluu Hermekseen on siis ajankohtainen ja Nättinen kertookin nopeasti mietittynä tavoitteita ensi kaudelle sekä vinkkaa myös kannattajien suuntaan terveisiä.

-Henkilökohtaisesti on tavoite tuoda omaa parasta osaamista Hermekseen ja auttaa sitä kautta joukkuetta menestymään.

-Toivottavasti Loyals on vielä paikalla ja isompana kuin kuin koskaan.

-Ja koitetaan saada kausarihaaste maaliin!

Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen on tietysti iloinen kun Nättinen palaa Kokkolaan ja Hermekseen.

-Jussi Nättinen tuo huiman määrän kokemusta ja johtajuutta niin kaukaloon kuin koppiinkin. Tärkeä palanen keskushyökkääjäosastolle ja jonka ympärille pystytään rakentamaan kova kärkiketju.

 

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Hienoa saada Nättinen takaisin Hermekseen. Pelaaja tuntee organisaation ja toisinpäin. Nättisellä on vielä kovat tavoitteet urallaan ja tässä kohtaa molemmat osapuolet näkivät mahdollisuuden sille että paluu oli mahdollinen.