Uutiset

JATKOSOPIMUS: SAMUEL JUKURI JATKAA HERMEKSESSÄ!

6.5.2018

Kokkolan Hermes käytti Samuel Jukurin sopimuksessa olleen optiovuoden.

Samuel Jukuri, 21, siirtyi viime kaudeksi Hermekseen Jokipojista jossa hän voitti kaudella 2015-2016 Mestiksen pronssimitalin ja oli samalla koko sarjan tilastoykkönen maalivahtitilastoissa. Kausi 2016-2017 oli myös tilastojen valossa hyvä sillä Jukuri torjui kiekkoja lähes 92 torjuntaprosentilla. Viime kaudella Hermeksessä Jukuri kantoi päävastuuta ja pelasikin peräti 42 ottelua päästettyjen torjuntaprosentilla 89,7. Karsintaotteluissa Samuel Jukuri oli lähes ohittamaton sillä viidessä ottelussa torjuntaprosentti oli 95.5% ja kaksi nollapeliä.

Tuleva kausi on Jukurille Mestiksessä neljäs ja nuoresta iästä huolimatta kokemuksia löytyy jo paljon sarjan vaatimustasosta. Maalivahti on itse tyytyväinen siihen että pelit jatkuvat Kokkolassa.

-Erittäin hyvillä mielin olen jatkosta Kokkolassa ja Hermeksessä. Kovasti odotan jo että uusi kausi alkaisi. Päätavoite ensi kaudelle on että pystyn kantamaan päävastuun maalilla ja että pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan.

Viime kausi oli haastava myös maalivahdin maskin takaa, mutta Jukuri näkee varsin postiivisesti kauden päätöksen ja lähettääkin kannattajille terveisiä.

-Karsintapelit oli positiivisin kokemus viime kaudesta ja iso syy sille oli se kun saimme kokkolalaisten tuen vaikeuksista ja pettymyksistä huolimatta. Toivon että saadaan taas ääntä ja hienoja kokemuksia ensi kauden peleissä.

Samalla Hermes tiedottaa että viime kauden toinen maalivahti Leevi Laakso ei jatka Hermeksessä ja Hermes toivottaakin Leeville kovasti tsemppiä tuleviin haasteisiin!

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Samuel Jukuri on teknisesti erittäin lahjakas maalivahti. Nuoresta iästään huolimatta on jo kokenut kaveri tähän sarjaan ja onkin osoittanut jokaisella kaudella potentiaalinsa. Samuel on erittäin nälkäinen ja valmis kehittymään edelleen urheilijana ja siksi yhteistyötä oli helppo jatkaa myös tulevaisuuteen.

-Maalivahtikaksikko uudistuu, sillä Leevi Laakso ei jatka Hermeksessä ja toisesta maalivahdista tiedotamme myöhemmin kun asiat ovat valmiita.