Uutiset

JATKOSOPIMUS: SAMU MARKKULA JATKAA HERMEKSESSÄ!

27.5.2018

Hermes ja Samu Markkula jatkoivat sopimusta vuodella eteenpäin.

Nykyinen sopimus pitää Samu Markkulan, 24, Kokkolassa ja Hermeksessä aina kevääseen 2019 saakka. Laitahyökkääjänä viihtyvä Markkula on takonut kahdella kaudella Kokkolassa 99 runkosarjan ottelussa tehot 17+55 sekä pudotus- ja karsintapeleissä 10 pelissä 3+11.

Markkula oli viime kaudella Hermeksen tehokkain pelaaja ja samalla hän teki myös oman piste-ennätyksen Mestiksessä 10+29.

Markkula odottaa tulevaa kautta odottavaisin mielin.

-Erittäin odottavaisilla fiiliksillä sekä positiivisilla koska Hermes on ollut mulle hyvä paikka kehittyä pelaajana. Hyvin olen viihtynyt ja ei kahta ilman kolmatta.

-Omat tavoitteet ovat korkealla ja haluan olla johtava pelaaja joukkueessa sekä tehdä tulosta pisteiden muodossa. Tavoite on että Hermes menestyy ensi kaudella ja sitä kautta pääsisi itse myös eteenpäin. Tavoite on pelata Liigassa seuraavalla kaudella.

-Kannattajille terveisiä: Olette kuudes pelaaja ja teitä tarvitaan. Ääntä halliin!

Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen on tyytyväinen tämän viikon hyökkääjäuutisiin, sillä Markkulan sopimuksen lisäksi on kerrottu myös Aleksi Nikon ja Joonas Niemelän sopimuksista.

-Markkula on ollut jo muutaman kauden ajan Mestiksen kärkihyökkääjiä, joten on hienoa että saatiin hänet jatkamaan. Ei ole ollut vielä ihan valmis Liigaan, mutta uskon että tämä steppi on mahdollista.

-Niemelän kanssa saatiin kärkiketjuihin kaksi hyvää ja potentiaalista pelaajaa sekä Aleksi Nikosta tärkeä roolipelaaja. Niemelän kohdalla vielä iso bonus että pystyy pelaamaan niin laitaa kuin keskellä.