Uutiset

TERVETULOA SEBASTIAN MOBERG!

22.4.2018

Kokkolan Hermes ja puolustaja Sebastian Moberg sopimukseen

Sebastian Moberg siirtyy Hermekseen Espoo Unitedista vuoden mittaisella sopimuksella. Moberg on pelannut kaksi edellistä kautta Espoossa joista jälkimmäinen oli rikkonainen, eikä pelejä kauden aikana kertynyt kuin 7. Nyt vaikeudet on takanapäin ja Liigassakin 36 pelissä 2+2 tehot tehnyt puolustaja siirtyykin Kokkolaan hyvistä lähtöasetelmista. HIFK:n ja Bluesin liigapelien lisäksi Moberg on kuulunut ikäluokkansa maajoukkuerinkiin ja kaudella 2013-2014 Sebastian esiintyikin 18- vuotiaiden MM- kisoissa, joissa hän oli Suomen tehokkain puolustaja.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ensimmäistä kertaa muuttava Moberg on siirrosta mielissään

-Upeata päästä Kokkolaan ja pukea Hermes- paita päälle ensikaudella. Innolla odotan jo tulevaa kautta! Aina kun olen pelannut Kokkolassa niin kyllä tunnelma on ollut upea. On ollut hyvä meno päällä ja jatketaan sitä varmasti ensikaudella!

Tuunasen Janne on tuttu koutsi juniorikausilta Bluesista ja ne vuodet on olleet itselleni ja joukkueelle todella hienoja kaikinpuolin. On mahtavaa taas päästä Jannen kanssa hommiin ja olla tietoinen siitä että saa pelata omilla vahvuuksilla

Moberg pilkkoo omia ja joukkueen tavoitteita hyvin mielin uusi sopimus taskussaan

-Tulevan kauden tavoitteita on tottakai menestyä joukkueena ja mennä pitkälle kevääseen. Tiedän että tämä on Hermeksessä mahdollista ja siksi oli myös helppo tänne tulla.
Henkilökohtaisesti on tavoitteena pelata ehjä ja hyvä kausi jonka lisäksi haluan tuoda omaa kiekollista osaamista hyökkäyspäähän. Lisäksi kehittää heikkouksia ja ottaa se seuraava askel uralla eteenpäin. 
 
-Haluan kiittää Hermestä tästä mahdollisuudesta ja olen kyllä luottavaisin mielin ja intoa puhkuen tulossa ensikaudella pelaamaan!
 
Päävalmentaja Janne Tuunanen on myös iloinen kun vanha valmennettava siirtyi Kokkolaan ja Hermekseen
 
-Moberg on hyvä luistelija ja kiekollinen pakki. Hän on myös pidetty kaveri joukkueessa joka on tärkeä asia. Sebastian oli meillä kapteeni kun voitettiin Bluesin kanssa C- nuorten Suomen mestaruus
 
-Kaikesta näkee että Moberg haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan ja näkee että Hermes on siihen hyvä paikka. Potentiaalia häneltä löytyy sen verran että pystyy taistelemaan ihan siitä kärkipakin ruudusta.
 
Sebastian Mobergin tilastot: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=104426