Uutiset

TERVETULOA NICO JOKI JA JESPER AHLGREN!

28.4.2018

Kokkolan Hermes on tehnyt kaksivuotiset pelaajasopimukset Kalajoen JHT:sta siirtyvien Nico Joen ja Jesper Ahlgrenin kanssa.

JHT:n paidassa hienon kauden pelannut kaksikko siirtyy Kokkolaan kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Rightin puolen puolustaja Nico Joki pelasi viime kaudella Hermeksessä lainalla kolme ottelua, joissa Pietarsaaren Jeppiksen kasvatti teki myös yhden maalin. Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Jesper Ahlgren pelaa myös rightin puolelta ja Jesperille tulevan kauden Mestis-ottelut ovat ensimmäiset.

Nico Joki, 22, on pelannut urallaan 2- divisioonassa ja Suomi-sarjassa. Joen urakehitys lähti nousuun kaudella 2016-2017 kun puolustaja aloitti kauden kasvattajaseurassaan Jeppiksessä josta kesken kauden tuli siirto porrasta ylemmäksi JHT:n riveihin. Nyt 1.5 vuoden jälkeen Joki siirtyy Hermekseen Suomi-sarjan mestarina ja on innoissaan uudesta haasteesta.

– Hyvillä fiiliksillä. Odotan innolla että pääsee aloittamaan hommat Kokkolassa. On myös tosi odottavainen olo että pääsee ottamaan seuraavan askeleen uralla Suomi-sarjasta Mestikseen.

– Tavoitteena ja tarkoituksena on olla johtava pelaaja ja sitä kautta auttaa saavuttamaan joukkueen tavoitteet.

Jesper Ahlgren, 23, siirtyi kaksi kautta sitten FPS:n riveistä Kalajoen JHT:hen ja saavutti Joen tavoin viime kauden päätteeksi Suomi-sarjan mestaruuden. Nopeajalkainen Ahlgren elää juuri nyt unelmaansa, mutta tiedostaa myös haasteet ja mahdollisuudet.

– Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta. Pari vuotta sitten kun tulin Kalajoelle niin tiesin että Kokkolassa pelataan Mestistä ja mietin että olisi joku päivä hienoa pelata siellä ja nyt se tulee tapahtumaan niin onhan tämä huikea juttu.

– Peli on nopeampaa ja organisoidumpaa Mestiksessä. Jos mietitään haastetta, niin varmasti pelinopeuteen tottuminen, mutta uskon että totun siihen nopeasti.

– Kahden seuraavan kauden aikana Kokkolassa on tarkoitus kehittyä pelaajana ja menestyä joukkueena. Pyrin tuomaan joukkueeseen luisteluvoimaa ja vauhtia

 

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Hienoa saada juuri nämä pelaajat Kokkolaan. Molemmat ovat viimeisen päälle tavoitteellisia ja urheilullisia kavereita jotka ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan. Kahden vuoden sopimukset antavat mahdollisuuden molemmille tehdä työtä suunnitelmallisesti pidemmällä aikavälillä.