Uutiset

TERVETULOA MIIKA TIIHONEN!

24.4.2018

Kokkolan Hermes ja Miika Tiihonen vuoden sopimukseen

Kokkolan Hermeksessä nähdään uusi tuttavuus pelaajasopimuksen muodossa, sillä Pelicans- sopimuspelaajana viime kaudella Kokkolassa kolmessa pelissä lainalla ollut hyökkääjä Miika Tiihonen, 20,  on nyt Hermeksen oma sopimuspelaaja. Tiihonen pelasi Hermeksessä kolme ottelua 1+1 tehoin sekä Peliitoissa 11 ottelua Mestistä. Isokokoinen hyökkääjä on pelannut A- nuorten SM-liigassa yhteensä kolmen kauden aikana 87 peliä ja tehnyt niissä otteluissa 48 maalia.

Järvenpään Haukkojen kasvatti siirtyy Kokkolaan intoa täynnä

-Fiilikset sopimuksesta ovat todella hyvät ja odottavaiset. Olen todella tyytyväinen että tein sopimuksen juuri Hermekseen. Kokkola on minulle jo entuudestaan tuttu paikka koska kävin viime kaudella pikavierailulla Hermeksessä. Hermes vaikutti hyvältä paikalta kehittyä pelaajana ja Kokkola vaikutti mukavalta paikalta. Tunnelma oli otteluissa myös mainio.

-Odotukset ensi kaudesta ovat korkealla. Haluan kehittyä pelaajana, urheilijana ja ottaa seuraaava askel urallani ja murtautua Mestikseen. Kokkola ja Hermes tarjoavat loistavan mahdollisuuden siihen.

Päävalmantaja Janne Tuunaselle Miika Tiihonen on tuttu pelaaja katsomon puolelta, mutta yhteistä pelaaja-valmentaja aikaa ei kaksikolla ole

-Tiihonen on isokokoinen hyökkääjä joka on osoittanut että osaa tehdä maaleja. Hän on eteenpäin pyrkivä pelaaja jolla on mahdollisuus lyödä itsensä läpi Mestiksessä tulevalla kaudella.

Miika Tiihonen: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=279878