Uutiset

JATKOSOPIMUS: SAMPO PAULAHARJU JATKAA HERMEKSESSÄ

17.4.2018

Hermes käytti Sampo Paulaharjun sopimuksessa olleen optiovuoden.

Sampo Paulaharju siirtyi viime kaudeksi Kokkolaan Helsingin Jokereiden organisaatiosta. Paulaharju pelasi yhteensä kolme kautta Jokereiden A- nuorten joukkueessa missä yhteensä 140 ottelussa hän teki 96 pistettä. Viime kausi oli ensimmäinen miesten tasolla ja se tuottikin Mestiksessä 46 ottelussa 7+9 tehopisteet. Viisi karsintapeliä sujui tehoin 1+2.

Hermes käytti Paulaharjun sopimuksessa olleen option ja näin ollen Sampon otteita on mahdollisuus seurata tulevallakin kaudella. Hermeksen uusi pävalmentaja Janne Tuunanen on tuttu mies Paulaharjulle, sillä Tuunanen valmensi Paulaharjua kahdella Jokerit- kaudella. Nyt yhteistyö alkaa uudestaan Kokkolassa ja Hermeksessä.

– Hienoa päästä jatkamaan Kokkolassa. Hermeksessä pyritään kehittymään seurana ja minulle on tärkeätä että pääsen tavoitteelliseen ympäristöön. Kokkola on kaupunkina mukava ja täältä löytyy kaikki tarvittava. Viihdyin viime kaudella Kokkolassa hyvin.

Uudesta päävalmentajasta Paulaharjulla ei ole kuin hyviä muistoja.

-Janne on vaativa valmentaja joka haluaa voittaa ja arjessa tehtävän työn kautta kehittää pelaajia. Odotan innolla ensi kautta Hermeksessä!

Päävalmentaja Janne Tuunanen on tyyytyväinen siihen että hänen Jokerit- aikainen kapteeninsa jatkaa Hermeksessä.

– Sampo on tunnollinen joukuepelaaja joka on ollut aikaisemmin urallaan kapteeni ja kapteenistossa. Sampo tekee paljon töitä kahteen suuntaan, mutta omaa myös potentiaalia hyökkäyspäähän ja varsinkin maalintekoon.

Hermeksen sopimustilanne 17.4.2018.

MV:

P: Samuel Sikstus

H: Henri Limma, Sampo Paulaharju