Uutiset

JANNE TUUNANEN HERMEKSEN PÄÄVALMENTAJAKSI

14.4.2018

Kokkolan Hermes ja Espoon Bluesin organisaatiosta siirtyvä Janne Tuunanen tekivät 1+1 mallisen valmentajasopimuksen

Sopimus kattaa kauden 2018-2019 ja sen lisäksi Hermeksellä on optio seuraavaan pelikauteen 2019-2020. Janne Tuunasen työnkuvaan kuuluu Hermeksessä edustusjoukkueen päävalmentajan työn lisäksi jääkiekon lajivalmennus Keski-Pohjanmaan urheiluakatemiassa, mikä sisältää aamuharjoituksia nuorten pelaajien kanssa. Lisäksi Janne kuuluu Hermeksen kilpakiekon kehitystyöryhmään yhdessä kilpaikäluokkien päävalmentajien kanssa.

Janne Tuunanen on valmentanut uransa aikana ensin Savonlinnassa A- nuoria minkä jälkeen kutsu kävi Espoon Bluesin organisaatioon C- ja B- nuorten valmennukseen jossa valmentaja voitti eri ikäluokkien kanssa Suomen mestaruuden sekä myös himmeämpiä mitaleja. Espoon Bluesin aikana Tuunanen saavutti arvostusta myös valintojen muodossa, sillä C- nuorten Suomen mestaruuden lisäksi hänet valittiin sarjan parhaaksi valmentajaksi sekä myös Bluesin organisaation vuoden valmentajaksi. Bluesin lisäksi Janne Tuunanen on valmentanut Helsingin Jokereiden B- ja A- nuoria missä kaudella 2014-2015 B- nuoret voittivat mitalin ja Tuunanen valittiin koko sarjan parhaaksi valmentajaksi sekä eteläisen alueen vuoden valmentajaksi.

Tuunanen aloittaa työt välittömästi ja tulevan kauden joukkue sekä valmennustiimi ovat ensimmäisenä työn alla. Hermeksellä ei ole muita valmennussopimuksia ja pelaajasopimukset ovat voimassa puolustaja Samuel Sikstusin ja hyökkääjä Henri Limman kanssa.