Uutiset

HERMEKSELLE MESTISLISENSSI JA KOLME PELAAJASOPIMUSTA!

26.4.2018

Kokkolan Hermekselle myönnettiin Mestis- lisenssi kaudelle 2018-2019. Hermes ja kymmenen muuta seuraa jatkavat maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Espoo United jäi ilman lisenssiä ja päätös lopullisesta joukkuemäärästä vahvistuu kun liittohallitus tekee päätöksen asiasta.

Mestislisenssin lisäksi Hermes on tehnyt kolme pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Keskushyökkääjä Jesse Huhtala, 24, puolustaja Aleksi Pöytäsaari, 20, jatkavat Hermeksessä ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Eddie Ahlmark, 20, RoKista / Vaasan Sportista.

Jesse Huhtala on tuttu pelaaja Kokkolalaiselle jääkiekkoyleisölle sillä Jessellä alkaa kolmas kausi Hermeksen paidassa. Viime kausi jäi lyhyeksi sillä alkukauden loukkaantuminen vaivasi koko kauden ajan. Nyt vamma on hoidettu kuntoon ja Huhtala on valmis uusiin haasteisiin

-Hyvät tunnelmat jatkosopimuksesta. Kokkolassa on hyvät puitteet pelata ja kehittyä pelaajana. Kotiotteluissa on aina hyvä tunnelma, toivotaan että kausikorttihaaste toteutuu ja saadaan vielä lisää pöhinää hallille

-Henkilökohtaisesti on tavoitteena pelata vahva ja ehjä kausi ja sen myötä auttaa Hermestä menestymään tulevalla kaudella

Aleksi Pöytäsaari aloittaa ensimmäisen täyden kauden edustusjoukkueen sopimuspelaajana, sillä viime kaudella solmitusta 1+1+1 mallin sopimuksesta seura käytti toisen vuoden option. Seuran oma kasvatti murtautui viime kaudella pelaavaan kokoonpanoon ja otteluita kertyikin ”edarin” mukana 11.

Hermekseen siirtyvä Vaasan Sportin kasvatti Eddie Ahlmark suoritti viime pelikauden aikana varusmiespalvelua Rovaniemellä ja pelasi samalla RoKissa Mestiksessä muutaman ottelun. Sitä ennen raamikas (190cm/90kg) puolustaja on pelannut kasvattajaseuransa junioripolun läpi aina A- nuoriin saakka. Ahlmarkin sopimus on yksivuotinen.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Nyt tehtyjen sopimusten suhteen tavoitteet ovat selkeät. Huhtalan Jesseltä odotetaan lopullista läpilyöntiä joukkueessa ja sarjassa. Viime kausi ei antanut todellista kuvaa hänen potentiaalistaan sillä loukkaantuminen sotki koko kauden, mutta nyt Jesse on kunnossa ja on erittäin motivoitunut.

-Aleksi Pöytäsaari tulee taistelemaan peliajasta joukkueessa ja kuuluu Hermeksen tulevaan puolustajakalustoon. Mikäli ylhäällä ei pelejä kerry niin hän voi ikänsä puolesta hakea pelituntumaa ja roolia A- nuorten joukkueesta.

-Eddie Ahlmark tulee myös Kokkolaan tavoitteenaan vakiinnuttaa paikka pelavassa kuusikossa. Eddie on hyvä puolustava puolustaja jolta löytyy hyvät raamit pelata tätä peliä. Potentiaali on olla vakiokasvo pelaavassa kokoonpanossa.

-Joukkue rakentuu ja on mukava huomata että Kokkola on houkutteleva pelipaikka monelle pelaajalle tällä hetkellä. Neuvottelut ovat käynnissä ja lisää pelaajasopimuksia on lupa odottaa jo lähiaikoina.

Hermeksen sopimuspelaajat:

MV

P

Samuel Sikstus, Sebastian Moberg, Eddie Ahlmark, Aleksi Pöytäsaari

H

Henri Limma, Sampo Paulaharju, Miika Tiihonen, Jesse Huhtala