Uutiset

SIKSTUS JA LIMMA JATKAVAT HERMEKSESSÄ

29.3.2018

Hermes käytti Samuel Sikstuksen sopimuksessa olleen optiovuoden ja aikaisemmin alkutalvesta solmittu 1+1 mallin sopimus pitää Henri Limman Kokkolassa aina kevääseen 2020 saakka.

Samuel Sikstus, 22, saapui Kokkolaan kaudelle 16-17 kun hyvät raamit omaava puolustaja vaihtoi Pelicansin paidan Hermeksen paitaan. Siitä saakka Sikstus on kuulunut Hermeksessä pelaavaan pakikuusikoon. Ensimmäinen kausi 44 ja toinen kausi 46 peliä ja kun siihen lisätään pudotus- ja karsintapelit on Sikstuksen koemus jo 100 pelin luokaa Mestiksessä. Sikstus odottaa innolla tulevaa kautta Hermeksessä

-Hienoa jatkaa Kokkolassa. Olen todella tyytyväinen että saan pelata ensi kaudella Hermeksessä. Odotan että pystyn auttamaan joukkuetta omilla vahvuusillani, eli olemaan hyvä peruspuolustaja.

Henri Limma, 21, aloittaa viidennen kauden Hermeksen riveissä. Limma saapui Kokkolaan kaudelle 14-15 Ylivieskasta YJK:n riveistä joka onkin Henrin kasvattajaseura. Viisi kautta Hermeksessä on kuitenkin luonut jo hyvän siteen Hermekseen ja Kokkolaan ja Limma odottaakin ensi kaudelta paljon

-Kokkolassa on hyvä olla. Oli todella helppo päätös jatkaa ja innolla kohti seuraavaa kautta mennään. Henkilökohtaiset odotukset on päästä isompaan rooliin ja saada vastuuta enemmän joka osa-alueella.

Urheilujohtaja Pasi Tuukanen:

-Sikstus ja Limma ovat tavoitteellisia urheilijoita ja tuttuja ihmisiä organisaatiolle ja kannattajille. Heidän jatko oli selvä vaikka valmennustiimi vielä puuttuukin sillä tiedämme varmasti mitä kyseiset pelaajat tuovat joukueeseemme niin pelillisesti kuin persoonanakin.

-Päävalmentajan rekrytointi on edennyt ja nyt ollaan siinä vaiheessa että potentiaaliset nimet on kartoitettu ja ensi viikolla syvennytään pariin-kolmeen vaihtoehtoon tarkemmin.