Uutiset

NUORILLA PALUU VOITTOKANTAAN

4.3.2018

Torstain 2-3 jatkoaikatappion K-Laser/KKP :lle sisuunnuttama Hermes kaatoi KJT Haukat sunnuntaina maalein 6-1.

Marko Potila vastasi Hermeksen molemmista maaleista torstain pelissä. Marcel Mattssonin 38 torjuntaa takasivat varsinaisen peliajan tasapelin.

Sunnuntain peli ratkesi viimeisessä erässä Hermeksen voittaessa sen 4-1. Hermeksen kaikilla maaleilla oli eri tekijä järjestyksessä Joonas Hatula, Wiljami Myllylä, Kalle Männistö, Valter Linqvist, Kim Nordström ja Arttu Rautiala. B-juniori-ikäinen Lindqvist (s. 2002) teki ensimmäisen maalinsa toisessa nuorten pelissään. Mattssonille kiihkeässä pelissä 40 torjuntaa.

Nuorten runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta ja Hermeksellä on vielä mahdollisuus pudotuspeleihin. Se vaatii voittoa sekä vieraspelistä K-Laser/KKP:stä että kotiottelusta Jokipoikia vastaan. Myös edellä olevista joukkueista täytyy jonkun hävitä molemmat pelinsä. Viimeinen runkosarjan kotipeli sunnuntaina 11.3. klo 13:30. Tervetuloa! 

Hermes – K-Laser/KKP ottelutilastot

Hermes – KJT Haukat ottelutilastot