Uutiset

KARSINTAPELIEN AVAUS, KOOVEE KYLÄÄN

15.3.2018

Mestiksen karsintapelit pelataan otteluparein Hermes-KOOVEE ja Peliitat-JHT paras seitsemästä (4 voittoa) järjestelmällä.

Perinteikäs Tampereen KOOVEE sijoittui Suomi-sarjassa vasta kuudenneksi mutta pudotuspeleissä se pudotti 3-1 voitoin FPS:n sekä välierissä runkosarjan voittaneen Nokian Pyryn puhtaasti kolmella voitolla. Finaaleja ei Suomi-sarjassa pelattu vaan välierien voittajat karsivat Mestiksen kahden viimeisen joukkueen kanssa Mestis-paikasta. KOOVEE on kokenut joukkue – kokoonpanossa kauden aikana olleista pelaajista 12 on syntynyt 80-luvulla, vanhimpina 81-syntyneet Mika Niemi ja Antti Hilden. Niemi ei pudotuspeleissä pelannut mutta Hilden oli joukkueen toiseksi tehokkain nivalalaislähtöisen Henri Sandvikin jälkeen.

Hermes lähtee karsintapeleihin tervehtyneellä kokoonpanolla. Ainoa sairaslistalainen on Matti Kaarlela jonka kausi on ohi. Kärpistä lainassa ollut Radek Koblizek ei karsinnoissa voi pelata ja on palannut Ouluun. 

Maukka Pajuluoma:
– Hyvällä ja luottavaisella mielellä lähdetään huomenna alkavaan sarjaan KOOVEEta vastaan. Ollaan joukkueen kanssa käsitelty mennyt runkosarja ja uskon,että meillä on tällä hetkellä hyvin motivoitunut joukkue. Joukkueen terveystilanne on erinomainen eli kaikki pelaajat ovat kunnossa. Viikko harjoituksissa on ollut laadukas, joten luottavaisena, mutta oikealla tavalla nöyränä odotan huomista!

Tiesitkö että…
Antti Hilden pelasi Hermeksessä Mestistä kaudella 2003-2004 ja oli joukkueen paras pistemies tehoin 22+28. Hermes voitti tuolla kaudella pronssia ja Hilden oli playoffien toiseksi paras pisteissä.

Seuraa heitä!

Matias Kinnunen, Hermes
– Oma kasvatti on päässyt hyvin sisään aikuisten Mestis-kiekkoon. Perinteinen keskushyökkääjä, viimeisteli edellisessä pelissä kauden toisen maalinsa. 

Aleksi Nikko, Hermes
– Isokokoinen hyökkääjä taklaa ja raastaa. Railakas pelityyli on yleisön mieleen ja aiheuttaa vastustajan puolustukselle hikisiä hetkiä.

Tomi Risteli, KOOVEE
– Kokenut maalivahti pelasi Suomi-sarjan pudotuspelit yli 95 % torjuntaprosentilla. Mikä on torjuntavire kun kotijoukkue laittaa hyökkäysmyllyn pyörimään?

Henri Sandvik, KOOVEE
– Nivalalaislähtöinen hyökkääjä on pelannut Hermeksessäkin kaudella 2012-2013. KOOVEEn paras maalintekijä sekä runkosarjassa että playoffeissa. Miten onnistuu astetta kovemmissa peleissä?

Mestis-karsinnan ensimmäinen osaottelu Hermes-KOOVEE K-Rauta Dream Builder Areenalla perjantaina 16.3. klo 18:30. Ovet aukeavat klo 17:30. Tervetuloa!