Uutiset

HERMES LAITTOI SARJAN KATKOLLE

23.3.2018

Puhdas 3-0 voitto Tampereella vei Hermeksen voitoissa 3-1 johtoon Mestksen karsinnassa.

Tasainen ensimmäinen erä kääntyi Hermekselle KOOVEE:n otettua kolme perättäistä jäähyä joista kahden viimeisen aikana teki Taavi Tiala 1-0 johtomaalin 5-3 ylivoimalla. 

Toinen erä oli ajoittain kotijoukkueen selvää hallintaa mutta Samuel Jukuri oli Hermes-maalissa ohittamaton. Maukka Pajuluoman ottaman aikalisän jälkeen Hermeksen ote parani ja sen tuloksena pääsi Jesse Huhtala (kuvassa) yllättämään toistamiseen KOOVEE:n maalivahti Tomi Ristelin.

Kolmannen erän alussa joutui Huhtala jättämään pelin kesken taklauksen seurauksena pakottaen Hermeksen muuttamaan peluutusta. Peli oli kuitenkin hyvin Hermeksen hallussa ja tunnollisella puolustuspelillä pidettiin KOOVEE pois hyvistä maalipaikoista. Ottelun lopullisen ratkaisun teki sitten Mikko ”Watti” Virtanen tyhjiin Ristelin ollessa vaihtoaitiossa.

Sarja on nyt katkolla Hermekselle huomenna Kokkolassa. KOOVEE on parantanut peliään koko ajan joten tiedossa on tiukka ottelu ja kaikkien kiekonystävien tukea tarvitaan. Tule paikalle, varmistetaan Mestis-paikka ja päästetään pelaajat lomalle! Ovet aukeavat klo 16:00.

Ottelutilastot