Uutiset

GAME 3 – HERMES – KOOVEE KESKIVIIKKONA

20.3.2018

Hermes kohtaa keskiviikkona 21.3. Mestiksen karsinnassa sarjan kolmannessa ottelussa KOOVEEn Tampereelta. Sarja on tilanteessa 1-1.

Hermes lähtee keskiviikon otteluun allaan voitto KOOVEEsta kun viime lauantaina jumalrintainen joukkue haki Tampereen legendaarisesta Hakametsästä tyylikkään 0-4 voiton. Kentän hahmona loisti nollapelin pelannut Samuel Jukuri joka hoiti tyylikkäästi KOOVEEn muutamat vaaralliset lähentelyt kohti Hermes- maalia.

Sarja on nyt tasatilanteessa 1-1 kun molemmat joukkueet onnistuivat ensimmäisillä vierailuilla hakemaan kiinnityksen toisen kotiluolasta. Keskiviikkona tullaan näkemään jälleen kova kamppailu ja nähtäväksi jää voittaako kotijoukkue ensimmäisen kerran tässä sarjassa. Hermeksen ensiesiintyminen sarjassa oli hyvä, vain maalit jäivät puuttumaan hienon ja runsaslukuisen kotiyleisön edessä. Sarjan ensimmäisen ottelun KOOVEE vei nimiinsä Kokkolassa numeroin 1-3.

Hermeksen valmennusjohto muutti hiukan kokoonpanoa lauantain vierasotteluun kun Aleksi Pöytäsaari ja Wiljami Myllylä tekivät tilaa Joni Kalliolle ja Ville Tenosalmelle. Lisäksi Jimi Nylund nousi 13 hyökkääjän paikalta pelaavaan kokoonpanoon ja Saku Kivinen aloitti taas ottelun 13 hyökkääjänä. Nähtäväksi jää tuleeko muutoksia edelleen keskiviikon kotiotteluun. Maanantain harjoituksessa kaikki olivat paikalla ja kahdeksantena pakkina jäällä oli Aleksi Heikkilä jonka lisäksi Wiljami Myllylä ja Juho Takkula harjoittelivat kentällisten ulkopuolella.

Tervetuloa seuraamaan jännittävää sarjaa jossa haetaan kiinnitystä ottelusta numero 3!

HERMES – KOOVEE K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA 21.3. KELLO 18.30!