Uutiset

ESPOO UNITED VIERAAKSI PERJANTAINA – KOKOONPANOON TÄYDENNYSTÄ!

2.3.2018

Kokkolan Hermes kohtaa illan kamppailussa viime kauden päävastustajan kun Espoo United saapuu vierailulle K-Rauta Dream Builder Areenalle kello 18:30!

Monet muistavat viime kauden värikkäät kohtaamiset kun Espoo United vieraili Kokkolassa ensin runkosarjassa ja sitten kuumassa play-off sarjassa joka ratkesi lopulta Espoossa Unitedin hyväksi ja joukkue etenikin voiton myötä Mestiksen välieriin. Tällä kaudella molemmat joukkueet ovat pelanneet tiukkoja pelejä pitkin kautta sarjassa, mutta pienet asiat ovat kääntäneet monesti pelit vastustajille. Kotijoukkue Hermes lähtee illan kamppailuun sijalta 11 kun taas vierailija United on sijalla 8, eli menossa juuri pudotuspelihin. United pelaa tärkeät ottelut perjantaina Kokkolassa ja lauantaina Rovaniemellä sillä joukkueen takana sijalla 9 on IPK vain pisteen päässä espoolaisista.

Kotijoukkue Hermes lähtee illan otteluun haastamaan Espoo Unitedia ja panoksena joukkueella on edelleen se että tiukat kamppailut pystyttäisiin kääntämään voitoksi ja sitä kautta sarjasijoitus on mahdollista kohentua edelleen. Edellisen kamppailun Hermes hävisi voittolaukauskisan jälkeen keskiviikkona kun ex-Hermes Kristian Kangas onnistui ratkaisevasti maalinteossa. Kolmesta viimeisestä ottelusta joukkue on voittanut yhden voittolaukauksilla, hävinnyt yhden 5-3 ja viimeisin RoKia vastaan tappio voittolaukauksilla.

Hermes saa helpotusta sairastuvalta sekä pelikielloista illan otteluun kun ainakin Wiljami Myllylä ja mahdollisesti Ville Tenosalmi palaavat kokoonpanoon.

Tiesitkö että..

Espoo Unitedin kapteeni Kim Hirschovits on pelannut Mestiksessä 32 ottelua ja Liigassa 689 ottelua. Kun uralle mahtuu ottelut KHL:ssä, SHL:ssä niin puhutaan sarjan yhdestä isosta tähdestä jota kannattaa yksittäisenä pelaajana seurata. Keskushyökkääjä aloittaa ottelun kolmoskentän keskushyökkääjänä laidoillaan Aleksi Järvinen sekä 18 vuotta nuorempi 2000- syntynyt Lenni Killinen. Ottelun nuorin pelaaja löytyy Hermeksen kokoonpanosta kun 2001- syntynyt Wiljami Myllylä hyökkää punaisessa paidassa.

Seuraa heitä!

Wiljami Myllylä, Hermes

– Maaliahne hyökkääjä palaa edustusjoukkueen kokoonpanoon. Pystyykö nuori hyökkääjä auttamaan tulosyksikköä ratkaisuillaan? Vyöllä tällä hetkellä 4 Mestisottelua tehoilla 1+1.

Joni Kallio, Hermes

– Ketterästä siirtoajan kynnyksellä Hermekseen Ville Tenosalmen kanssa siirtynyt puolustaja ottaa kokoajan isompaa ja merkittävämpää roolia Hermes- puolustuksessa. Rightin-puolen puolustaja avaa peliä hyvin ja pystyy tukemaan myös hyökkäyksiä. Oli kentällä kaikkien RoKi-pelin tehtyjen maalien aikana.

HERMES – ESPOO UNITED PERJANTAINA 2.3. KELLO 18:30 K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA. TERVETULOA KANNUSTAMAAN HERMES VOITTOON!