Uutiset

ARI-PEKKA PAJULUOMA EI JATKA HERMEKSEN PÄÄVALMENTAJANA KAUDELLA 2018-2019

13.3.2018

Kesken kauden Hermeksen peräsimeen valittu Ari-Pekka Pajuluoma (42) siirtyy Vaasan Sportin päävalmentajaksi kaudelle 2018-2019.

Uuden päävalmentajan rekrytointi on aloitettu välittömästi.

– On selvää, että menetämme hyvän valmentajan. Tämä on tekemätön paikka seurana, kun Maukalle tarjoutui mahdollisuus valmentaa kasvattajaseuraansa Liigassa päävalmentajana. Tämä on hieno osoitus siitä kun tekee työnsä Hermeksessä hyvin, niin valmentajana kuin pelaajanakin, on mahdollisuus edetä uralla oikeasti ammattilaisuuteen ympärivuotisesti. Uuden päävalmentajan rekrytointi on aloitettu välittömästi ja asiasta tiedotetaan, kun ollaan valmiita. Sitä työtä tehdään taustalla, kun joukkue ja valmennusjohto Maukan johdolla keskittyvät täysin siihen että KooVee voitetaan tulevana perjantaina, asiaa kommentoi urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen.

– Aika Kokkolassa ja Hermeksessa on ollut itselleni mahtavaa aikaa. Olen päässyt valmennustyöhön kiinni pienen tauon jälkeen ja olen nauttinut jokaisesta päivästä. Nyt saamaani mahdollisuutta valmentaa kasvattajaseurani Liiga-joukkuetta ei varmasti olisi tullut ilman valmennustyötäni Hermeksessä. Iso kiitos Hermekselle siitä, että halusi antaa minulle tuon tulevan mahdollisuuden. Työ Hermeksessä on vielä kesken, joten nyt keskitytään täysillä sarjapaikan säilyttämiseen ja toivottavasti saadaan kokkolalaisten tuki tuleviin kotipeleihin, kommentoi Pajuluoma.