Uutiset

A-NUORET PÄÄTTIVÄT KAUDEN VOITTOON

11.3.2018

Hermes voitti kauden viimeisessä pelissä sarjakärki Jokipojat 7-4.

Torstaina K-Laser/KKP:lle kärsitty 4-0 vierastappio tarkoitti Hermeksen nuorille kauden päättymistä tänään kotiotteluun Joensuun Jokipoikia vastaan. Sen nuoret hoitivatkin todella tyylikkäästi vieden pelin sekä maalien että tapahtumien muodossa, tehopelaajina Aleksi Mattila (2+2), Väinö Nivala (2+1) sekä Arttu Paakki (0+3). Joonas Hatula, Kalle Männistö ja Juho Takkula tekivät maalin mieheen. Maalissa Hugo Bränn torjui 40 kertaa.

Hermes jäi tasaisessa sarjassa niukasti ulos pudotuspeleistä häviten mm. viisi peliä jatkoajalla/voittolaukauskisassa. Nuorten Mestiksessä oli Hermeksellä kokoonpanossa yhteensä 41 pelaajaa. Paras pistemies oli Wiljami Myllylä jonka tehot olivat 14 pelissä 15+9, mikä oikeutti sarjassa neljänteen tilaan.

Hienoa työtä A-nuorten päävalmentajana tehnyt Petri Vehmanen lopettaa tähän kauteen. Uutena päävalmentajana aloittaa Juuso Laakso.

K-Laser/KKP – Hermes ottelutilastot

Hermes – Jokipojat ottelutilastot