Uutiset

TÄRKEÄT KAKSI PISTETTÄ

23.2.2018

Hermekselle viikonlopun vieraspelikiertueen ensimmäisestä ottelusta kaksi pistettä.

Tasaisen ottelun ensimmäisen erän maalit tehtiin sen viimeisellä minuutilla. Ville Tenosalmi ohjasi Hermekselle johtomaalin ja kauden ensimmäisensä Mestiksessä mutta parikymmentä sekuntia myöhemmin kuittasi kotijoukkue tasoituksen.

Toisessa erässä pääsi Peliitat johtoon mutta Ville Ahlgrenin hienolla laukauksella saatiin tasoitus ja päästiin kolmanteen erään tasalukemissa.

Viimeisen jakson päätyttyä maalittomana mentiin jatkoajalle ja senkin oltua tulokseton oli edessä voittolaukauskisa. Tässä onnistui erinomaisesti Radek Koblizek tehden molemmilla yrityksillään varmat maalit, toinen onnistuja Hermeksestä oli Mikko Virtanen. Näin kaksi pistettä Hermekselle ja RoKin hävittyä on karsintaviiva jälleen hieman lähenpänä.

Huomenna Hermeksellä on tällä kaudella sopivaksi koettu vastustaja K-Vantaa. Ottelun näet Fanseatiltä ja Elisa Viihteeltä.

Ottelutilastot